Friday, March 25, 2011

(^_^).. T_T..

mak ai dah lama aku tak update blog..kesian blog kesayangan aku ni..bukan tak nak update..tapi terlalu banyak halangan..yang utama malas la, haha..pastu dengan lappy aku yang tak elok-elok lagi dah dekat 3 minggu dah..aduh asingment yang perlu menaip dah mule nak banyak takkan aku nak pinjam lappy orang kot..susah lak orangkan..okey otak kritikal memikirkan jalan penyelesaian..haha..sekarang aku nak on9 wat muke tak malu tumpang orang punye lappy..dulu hari-hari aku on9 tok hilangkan boring..so lappy takde agak sewel kejup, kejup je tau tak lama..haha..sebab aku ada aino yang hari-hari temankan aku..24 jam kot..mekaseh2 kerana menemani..hehehe..sangat suke okey..actually kepada yang menghantar mesej dan call tu..esok aku balik rumah setelah 3 minggu tak balik..sebab nak tapau durian kat rumah n bawak kat kolej..yez! dapat makan puas-puas..jangan jeles semua..


muke yang konon malu..gedix


p/S: sangat gembire bile awak gembire.. =)

4 comments:

KyêrulL said...

selamt kembali buat entry huhuhuhu.. ^.^ blog anda sgt COMEL okiE ^.^

si ngokngek said...

tapau durian???sini tak payah tapau,durian tepi rumah ja./.hehe

Cik Yatt said...

KyêrulL>>

hihihi..tQ..kyerull

Cik Yatt said...

si ngokngek>>

haha..tu memg la..da dok kolej..mne nk dtg sblh rumah