Sunday, March 27, 2011

Akhir rini tak bermakna akhir selamanya

lebih kurang sebulan aku akan jumpa dengan final..bila pikirkan balik, mak ai seram sejuk kot..harap result sem ni lebih baek dari sem lepas..so bila nak final ni banyak la pengorbanan yang perlu dilakukan..kene kurangkan nak main-main, nak relax-relax..mesti fokus study, sian abah yang susah payah cari duit tok aku belajar....dan yang paling susah kot nak buat, berhenti untuk mesej-mesej dan call dengan dia..huhu..kitorang wat semua ni untuk kebaikan bersama, sebab aku final dia pun final (kebetulan sama)..so untuk sebulan lebih ni kene la bersabar sikit..fokus mana yang lebih penting dulu..dah selesai semuanya keadaan akan jadi seperti biasa..huwaa..lama kut nak tunggu sebulan, sunyi la Aino aku dari bunyi nada yang aku suka dengar bile mesej dan call dari dia masuk..baru sehari dah rasa lain macam kut..ish! sabar sikit la Nurul Hidayati, mengada betul kau ni..


Rindu Setengah Mati

Aku ingin engkau ada disini
menemani ku saat sepi
menemani ku saat gundah

Berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu
Aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

Meski tlah lama kita tak bertemu
ku slalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu

Aku rindu setengah mati kepadamu
sungguhku ingin kau tahu
ku rindu setengah mati
aku rindu.......


p/s: MYSM!!!!!

10 comments:

SYUHADA said...

eleh2...hahaha..saba na,,,

mr.syazwan said...

ayuhhhhhhhh jum berdendang lagu ini

=_=

Cik Yatt said...

SYUHADA>>

ape eleh2?? hihihi..saba la ni..

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

ayuhh2..huhu..

T_T

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka lagu tu....

Liquid said...

besh lagu ni heee

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

same2...suke sngat!!

Cik Yatt said...

Liquid>>

yup....ur rite! =)

cBk said...

gud luck for finall..;)

Cik Yatt said...

thanks!!