Friday, April 1, 2011

Sucinye Putih..

Assalamualaikum..
hye..aku kembali mengupdate blog..hihi..rindu betul nak update..
tapi sebab b.band yang tak berapa nak pantas..
membuatkan aku malas nak update..lagi-lagi dengan lappy yang nak hang je..
memang membuatkan aku tambah malas nak wat entry..
hari ni aku nak cite pasal benda warna putih kesayangan aku..
nampak tak kat bawah tu..hihi..shantek tak kaler putih?
putih memang pebret aku..actually, hp nokia aku tu kaler biru..
tapi ritu pi teman abah ak beli no baru..sekali ternampak lak casing die yang kaler putih..
memang tak pikir panjang terus aku amek, dan tukar kat kedai tu gak..
hehe..senyum lebar tengok die dah berubah kaler..baru la kacak sikit..

(Nokia 2680s-2 & Sony Ericsson aino)

sayang aku pun dah bertambah bile die jadi kaler putih..
hahaha..teruk betulkan aku?? walau pape pun dua2 aku tetap sayang..(actually 3)..
sebab setiap hp aku tu ada sentimental value die sendiri..cewah! hahaha
kalau aku beli hp baru pun yang lama aku takkan jual..
sayang sangat..aku ni jenis yang sayang mesej..
nak delete pon tak sampai hati..haha..muliakan?? tapi tak la semua mesej..
penuh la inbox aku kang..just mesej2 yang aku suka baca aku akan simpan..
pastu senyum sorang-sorang bila baca balik semua mesej tu..( aku tak gila ok)..
ala aktiviti boring-boring masa lapang..hehehehe..
pasni aku nak beli satu benda lagi yang kaler putih..nampak tak gambar bawah??
myvi SE white..gila suke okey..bila la agaknya nak dapat ni..
ritu dah tempah at abah aku, hahaha..melampau.. seronok gile kalau dapat sebijik..
kalau dapat BMW kaler putih pon sedap gak..wah! over..
tak suke la kete besar-besar ni..aku suke shomell2 cam aku je..hahaha..
ala lagi pon bukan ada anak ramai nak kereta besar-besar..kawen pon belum kot..hihi..gatai!



p/s: berangan2 memiliki kereta sendiri..heheheh.

12 comments:

coretan cerita hati said...

like putih too... sangat suci dan bersih !

cikaisya said...

saya pon nk kreta myvi putih !! hehe

Cik Yatt said...

coretan cerita hati>>

betul..sangar menenangkan..owh sucinye..heee

Cik Yatt said...

cikaisya>>

ceh sebuk je..haha

HazHand said...

wah! ini barag2 org kaye nh!! hahahaha

Cik Yatt said...

HazHand>>

haha..tak la..bese2 aje la asip..

si ngokngek said...

suka putih..best2..bagi satu phone tue..kihkihkih

Cik Yatt said...

si ngokngek>>

suke puteh gak ye...nak satu? mne bole..hihi

::FAIZ FARISH:: said...

aku pun suka myvi putih... hehehee

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

rmainye suke myvi puteh..haha..so bile lak mau tuka kancil biru ko mnjdi myvi puteh..hikhik.

awelalala said...

puteh best gak. akak minat.. ^^

Cik Yatt said...

awelalala>>

hihi..puteh sngat kacak