Saturday, April 2, 2011

Berjalan je keje aku..haha

macam biasa, sabtu ahad kat kolej mesti aku curi peluang keluar berjalan, haha..kalau sabtu ahad kat rumah, xdapatnye aku nak kemane2..duduk je diam-diam at rumah tengok tv..hoho..tak pun aku wat muke kesian ajak abah n ibu aku pi pasar malam kat tg Malim..sekurangnye dapat aku lepas gian drive kete..at kolej, tak merasa la..so macam biasa tempat yang aku tuju The Mines, tujuan utama aku sebenarnye nak cari contact lenses..haha..akhirnya dapat gak..dah lame nak beli tapi tak terbeli..aku amek kaler grey..saje nak mencuba, hidup ni kene selalu mencubakan?..haha..btw, ramai gile manusia kat The Mines sebab ada karnival jum masuk U tok dak sekolah..memang Mines penuh dengan budak sekolah..nak cuci mata pun susah..kiri kanan depan belakang semua budak sekolah..tak best!..HAHA..tempat makan pun semua penuh..pastu bole lak terjumpa budak kg aku..tak pasal-pasal die paw aku Dunkin Donuts 2 biji..huhu..dah penat berjalan..perut pun lapar..aku dengan member aku pi makan kat Food Court..macam biasa aku akan beli..nasi goreng blackpaperbeef..suke gile kot..sedap sangat-sangat..korang cube tanye TaufiQ Helios mesti die pernah makan..(yakin je aku)..haha..pas dah perut kenyang member aku ajak pi karaoke lak..semangat betul die..mule-mule die mintak lima lagu je..pastu dah nyanyi2, die tambah lagi dua..gile betul..haha..aku?? dua buah lagu je..tak boleh banyak-banyak hilang emas dalam mulut aku kang..haha..tak la, malas nak nyanyi banyak2..btw aku segan sebenarnye..hahaha..aku nyanyi lagu Seventeen- Jaga Selalu Hatimu, dengan Coba-Faizal Tahir..sumpah semput aku nyanyi lagu Coba..haha..nak wat camne..aku peminat no1 die tau...

macam biasa wajib bergambar ye..

Jum karaoke lagi....!

Kau jaga selalu hatimu
saat jauh dariku tunggu aku kembali
mencintaimu aku tenang
memilikimu aku ada
di setiap engkau membuka mata

merindukanmu selalu ku rasakan
selalu memelukmu penuh cinta
itu yang selalu aku inginkan

kau mampu membuatku tersenyum
dan kau bisa membuatkan nafasku lebih berarti

kau jaga selalu hatimu
saat jauh dariku tunggu aku kembali
ku mencintaimu selalu
menyanyangimu sampai akhir menutup mata

kau mampu membuatku tersenyum
dan kau bisa membuat nafasku lebih berarti

kau, kau jaga selalu hatimu..


p/s: tekak tetiba macam nak batuk! huhu

4 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

patik suke sikit je karok...x laaa suke sgt!!!

fyna said...

cepat-cepat nak tengok contact lense baruuu ehhe

Cik Yatt said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)>>

hihi..ni pngaruh kwan la..

Cik Yatt said...

fyna>>

hahahah...akak fyna ni..