Thursday, November 3, 2016

Jemputan Majlis Perkahwinan Nurul & Suffian

Assalamualaikum

Lebih kurang seminggu lagi akan tiba majlis perkahwinan aku!! Tiba-tiba terasa cepat gila masa berlalu. Tak sangka diri sendiri dah nak kahwin, selalunya blog ni update kitorang selalu keluar dating jer. Ni update pasal nak kahwin dah, lepas ni update pasal kisah rumahtangga pulak. Giteww haha. Diri sendiri masih cuba mindset kehidupan lepas kahwin, banyak yang kene berubah nanti. Masa bujang fikir diri sendiri je, perut sendiri segala semua sendiri. Lepas kahwin ada penambahan orang nak kene fikir haha. Harap semuanya okey-okey saja. InshaAllah.

So mana-mana rakan blogger yang kenal diri ini, jemputlah datang ke majlis yatt keh. Dalam kad nama nurul sebab tu panggilan family, kang letak yatt pelik saudara nak datang. Walaupun nama nurul tu cam sopan santun dari tuannya. Haha

 
Tu kad dan alamat semua ada. Kalau sesat bole kol je num abang2 dengan kakak yatt okey? Nak gambar kad dari wasap boleh pm yatt. :*

5 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Busyra Bt Takiyudin said...

salam perkenalan. first time singgah sini :)

Mizz ErMa said...

ya ampun, nak kawen dh? ke dh selamat bergelar isteri orang sekarang? hihi congrats yatt, welcome to the club! hihi

E'in said...

tahniah.. selamat pengantin baru yat.. :)

iAmCekbolat said...

tahniah masih bau bau pengantin baru lagi kan . hehehehe