Monday, April 16, 2012

Shomellkan..Kan..Kan.. ?

penat aku cari kat fb sapa ada wat bantal tok tempahan, dan setelah bersusah payah aku mencari akhirnya jumpa jugak..dan tanpe berfikir panjang aku terus order kat kakak nie..sebab aku tengok dia punya hasil tangan sangat ohsem okey..bantal nie aku belikan ntuk anak buah aku..sebab aku dah janji nak bagi dia hadiah lepas result PMR die kuar..


shomellkan?? design tu kita boleh mintak kat kakak tu camna yang kita nak..warna pon..yang aku punya nie saiz a4..harga die pon tak la mahal sangat..okey jer..lagi pon hasil tangannya sangat kemas dan berpuas hati..


sebelum bagi kat orangnya..kite pose dulu..haha..sila abaikan muka aku yang pucat tu..sebab time nie..jiwa tak berapa betul so muka jadi tak siap ye..hohoho.. 


nie salah satu design yang akak tu buat..sesuailah untuk pasangan-pasangan yang bercinta ye.. shomellkan katon tu?? nanti kalau korang nak bagi hadiah kat pakwe korang ke, makwe korang kew..bolehlah korang tempah kat akak nie.. nie sape yang baca entry aku nie..mesti ada yang berminat nie?? kan..kan..kan?? hahaha..


keychain pon akak tu ada buat..eceli..macam-macam lagi..nak tahu kena la pi tengok kat fb die keh..


ehemm2..yang kucing nie bukan untuk di jual ye..kucing tu akak tu yang punya..sangat gemok dan sangat mengeramkan..buat pencinta kucing macam aku nie..memang la aku suka..hehehe.. eh..eh..tercite pasal kucing pulak..haha..kembali kepada topik asal.. erm..patung conan tu pon akak tu buat..shomell dan kemaskan?? so apa lagi..nak tempah boleh pi fb akak nii.. HANIZA SAHIT..


p/s: sori kakak terpinjam pic at fb jangan mara eh.. =)

64 comments:

ayie said...

perghh ada conan la

YattAkasah said...

ayie>> nak katon laen pon ada..ckp jee

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaa...:)

mmg nmpk kemas dan cantik laa..heee

Myra Amira said...

pasni ko bleh kasi hadiah kat ak lak yer.. heheh

AmirFX said...

Cantik gak patung conan tu.. :D

anys nadhilah said...

aiiissshhh , comelnyaa !!!! nak , hehe

m!3yr4h_LolLy said...

sangat2 kreatif la. awesome semua. geram pulak tengok. heee

siti aida said...

comelnye keychain tu.. :)

CintaZulaikha said...

uishh, mmg comey sgt nih...jual ke?

YattAkasah said...

Juliet_iRa~" >> kan2..comelkan..hee..

YattAkasah said...

Myra Amira>> haha..ko la ksi ak..ko bergaji

YattAkasah said...

AmirFX >> suke letew..haha

YattAkasah said...

CikAnyss' :O >> nak pi la tmpah at kak haniza tu ye..hee

YattAkasah said...

m!3yr4h_LolLy >> jngn tngok je..beli2..hee

YattAkasah said...

siti aida >> sangat..!

YattAkasah said...

CintaZulaikha>> akak yg fb tu yg jual..hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

bru tgk fb dia td..kamu punya ka..mmg comel dear..

kathy said...

chomel sangat! nak terjah fb akak ni.. mane tau ada yang berkenan ^^

are_lin@yu said...

bila kena citarasa kita mest ipuas atikan;-)..tpi mmg cantik...

Rtp Farra Arisha said...

it's so so beautiful! orang yang membuat such these cute stuffs pasti berjiwa seni...

Nora Karim said...

untungnya anak buah tu dapat bantal... nak jugaakkkkkk.. :'(

Unknown said...

a'ah sngt comel lah. kemas lak tue!! tetibe rase berminat nak order bantal jugak! :)

Unknown said...

serius comel hehe...suka la yg couple tu..cantik juga..yg bantai hadiah PMR tu pun cntik lah hehe :)

Berapa harga yg couple tu ngee :D

ezy.fia said...

comel!!!!!!
terliur tgok.. hikhik

Unknown said...

wah2 , comel ar , hehe .

vendoline said...

perghhh cun giler..cntik...mst mahal..bape upahnya

azalia hjsalleh said...

somel sgttttttttt
nak tempah utk kahwin la nanti
hahahaaaaa
berangan pakwe pun x de..

Unknown said...

comelnyaa... fisha follow sini yer. #733 jemput la ke blog sy
http://coretandakfisha.blogspot.com/

nurkaloi said...

somel jerk gmbar dak pkai tdung uh

YattAkasah said...

nuyui a.k.a miss YUI >> bole la order..hee

YattAkasah said...

Kathy Tuah>> nnt bgi at cik yatt eh..hehe

YattAkasah said...

are_lin@yu>> yup..

YattAkasah said...

Rtp Farra Arisha>> tahu takpe..bestnyelah klu berseni cmtu..huhu

YattAkasah said...

Nora Karim>> bkn ank buah..tak bole..hehe

YattAkasah said...

emy zulaiha>> order jngn tak order..hehe

YattAkasah said...

fatin hanani>> blikan la tok pkwe..hehe

YattAkasah said...

Ezy Chiaki>> trliur ken beli..hehe

YattAkasah said...

shafiq >> kan..

YattAkasah said...

Edy Fee>> tak mhal la..tak smpi 50n rggit pon

YattAkasah said...

azalia hjsalleh>> hhehe..tak mestinye takde pkwe takkn takde suamikn??

YattAkasah said...

Dak Fisha>> okeyy..

YattAkasah said...

nurkaloi>> comel sngt...hehe

teha said...

waa.. comel nyee.. geram rase !

Afasz said...

comey nye bantal n karton budak tu...

thnaiah ~

Afasz said...

salam perkenalan & follow ur blog :D

Sarah Mnasir said...

siyes chantikkkk

Pondok Usang said...

alohh... comeyynyee...

sugar rush said...

Hye dear, feel free to visit our blog with latest fashion trends we can find in stores. :)) http://alsugarrush.blogspot.com/

Mizz ErMa said...

ya ampun cik yatt..cantiknya bantal yang bentul love tu..harga dia ok ke? xmahal sangat? nak tempah jgk lah..hehe tq tau..

asfira aminuddin said...

comelnya bantal u babe. kalo peluk malam malam mmg lena tido tuh. hehehe.

YattAkasah said...

teha>> kena beli..hehe

YattAkasah said...

Cik FaRiZaM>> heee..thankss

YattAkasah said...

aRa ❤ aFiq™>>> beli2..hee

YattAkasah said...

Pondok Usang :)

YattAkasah said...

asfira aminuddin>> heee..kan..bntal tu dah kat ank buah pon

Hanie Dew said...

lawa jugak la..ni macam felt kan..

bantal luv luv tu sgt comel.

cik nateerah said...

chomel nyer..cm ne nak tempah yatt??

Nugroho Ardi Cahyono,S.Pi.M.eng said...

saya folow 739 ditunggu folow back
http://perpustakaandinaskelautandanperikanan.blogspot.com/

YattAkasah said...

Hanie Dew>> yup felt... nnt nk gak yg tu..hee

YattAkasah said...

athirah.khalil >> pi at fb tu..

J.Syazwana said...

comel gila kot bantal tuh !
and kartun tu super comel.
hehehe

kindergartenlibrary said...

comelnya !!

Gdsbnga said...

siyesss comelll gileee er er auuuw !

Saya Disini said...

comeinye