Monday, April 16, 2012

Shomellkan..Kan..Kan.. ?

penat aku cari kat fb sapa ada wat bantal tok tempahan, dan setelah bersusah payah aku mencari akhirnya jumpa jugak..dan tanpe berfikir panjang aku terus order kat kakak nie..sebab aku tengok dia punya hasil tangan sangat ohsem okey..bantal nie aku belikan ntuk anak buah aku..sebab aku dah janji nak bagi dia hadiah lepas result PMR die kuar..


shomellkan?? design tu kita boleh mintak kat kakak tu camna yang kita nak..warna pon..yang aku punya nie saiz a4..harga die pon tak la mahal sangat..okey jer..lagi pon hasil tangannya sangat kemas dan berpuas hati..


sebelum bagi kat orangnya..kite pose dulu..haha..sila abaikan muka aku yang pucat tu..sebab time nie..jiwa tak berapa betul so muka jadi tak siap ye..hohoho.. 


nie salah satu design yang akak tu buat..sesuailah untuk pasangan-pasangan yang bercinta ye.. shomellkan katon tu?? nanti kalau korang nak bagi hadiah kat pakwe korang ke, makwe korang kew..bolehlah korang tempah kat akak nie.. nie sape yang baca entry aku nie..mesti ada yang berminat nie?? kan..kan..kan?? hahaha..


keychain pon akak tu ada buat..eceli..macam-macam lagi..nak tahu kena la pi tengok kat fb die keh..


ehemm2..yang kucing nie bukan untuk di jual ye..kucing tu akak tu yang punya..sangat gemok dan sangat mengeramkan..buat pencinta kucing macam aku nie..memang la aku suka..hehehe.. eh..eh..tercite pasal kucing pulak..haha..kembali kepada topik asal.. erm..patung conan tu pon akak tu buat..shomell dan kemaskan?? so apa lagi..nak tempah boleh pi fb akak nii.. HANIZA SAHIT..


p/s: sori kakak terpinjam pic at fb jangan mara eh.. =)

64 comments:

ayie said...

perghh ada conan la

Cik Yatt said...

ayie>> nak katon laen pon ada..ckp jee

Juliet_iRa~" said...

comelnyaaa...:)

mmg nmpk kemas dan cantik laa..heee

Myra Amira said...

pasni ko bleh kasi hadiah kat ak lak yer.. heheh

AmirFX said...

Cantik gak patung conan tu.. :D

CikAnyss' :O said...

aiiissshhh , comelnyaa !!!! nak , hehe

m!3yr4h_LolLy said...

sangat2 kreatif la. awesome semua. geram pulak tengok. heee

siti aida said...

comelnye keychain tu.. :)

CintaZulaikha said...

uishh, mmg comey sgt nih...jual ke?

Cik Yatt said...

Juliet_iRa~" >> kan2..comelkan..hee..

Cik Yatt said...

Myra Amira>> haha..ko la ksi ak..ko bergaji

Cik Yatt said...

AmirFX >> suke letew..haha

Cik Yatt said...

CikAnyss' :O >> nak pi la tmpah at kak haniza tu ye..hee

Cik Yatt said...

m!3yr4h_LolLy >> jngn tngok je..beli2..hee

Cik Yatt said...

siti aida >> sangat..!

Cik Yatt said...

CintaZulaikha>> akak yg fb tu yg jual..hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

bru tgk fb dia td..kamu punya ka..mmg comel dear..

Kathy Tuah said...

chomel sangat! nak terjah fb akak ni.. mane tau ada yang berkenan ^^

are_lin@yu said...

bila kena citarasa kita mest ipuas atikan;-)..tpi mmg cantik...

Rtp Farra Arisha said...

it's so so beautiful! orang yang membuat such these cute stuffs pasti berjiwa seni...

Nora Karim said...

untungnya anak buah tu dapat bantal... nak jugaakkkkkk.. :'(

emy zulaiha said...

a'ah sngt comel lah. kemas lak tue!! tetibe rase berminat nak order bantal jugak! :)

fatin hanani said...

serius comel hehe...suka la yg couple tu..cantik juga..yg bantai hadiah PMR tu pun cntik lah hehe :)

Berapa harga yg couple tu ngee :D

Ezy Chiaki said...

comel!!!!!!
terliur tgok.. hikhik

shafiq said...

wah2 , comel ar , hehe .

Edy Fee said...

perghhh cun giler..cntik...mst mahal..bape upahnya

azalia hjsalleh said...

somel sgttttttttt
nak tempah utk kahwin la nanti
hahahaaaaa
berangan pakwe pun x de..

Dak Fisha said...

comelnyaa... fisha follow sini yer. #733 jemput la ke blog sy
http://coretandakfisha.blogspot.com/

nurkaloi said...

somel jerk gmbar dak pkai tdung uh

Cik Yatt said...

nuyui a.k.a miss YUI >> bole la order..hee

Cik Yatt said...

Kathy Tuah>> nnt bgi at cik yatt eh..hehe

Cik Yatt said...

are_lin@yu>> yup..

Cik Yatt said...

Rtp Farra Arisha>> tahu takpe..bestnyelah klu berseni cmtu..huhu

Cik Yatt said...

Nora Karim>> bkn ank buah..tak bole..hehe

Cik Yatt said...

emy zulaiha>> order jngn tak order..hehe

Cik Yatt said...

fatin hanani>> blikan la tok pkwe..hehe

Cik Yatt said...

Ezy Chiaki>> trliur ken beli..hehe

Cik Yatt said...

shafiq >> kan..

Cik Yatt said...

Edy Fee>> tak mhal la..tak smpi 50n rggit pon

Cik Yatt said...

azalia hjsalleh>> hhehe..tak mestinye takde pkwe takkn takde suamikn??

Cik Yatt said...

Dak Fisha>> okeyy..

Cik Yatt said...

nurkaloi>> comel sngt...hehe

teha said...

waa.. comel nyee.. geram rase !

Cik FaRiZaM said...

comey nye bantal n karton budak tu...

thnaiah ~

Cik FaRiZaM said...

salam perkenalan & follow ur blog :D

aRa ❤ aFiq™ said...

siyes chantikkkk

Pondok Usang said...

alohh... comeyynyee...

sugar rush said...

Hye dear, feel free to visit our blog with latest fashion trends we can find in stores. :)) http://alsugarrush.blogspot.com/

Mizz ErMa said...

ya ampun cik yatt..cantiknya bantal yang bentul love tu..harga dia ok ke? xmahal sangat? nak tempah jgk lah..hehe tq tau..

asfira aminuddin said...

comelnya bantal u babe. kalo peluk malam malam mmg lena tido tuh. hehehe.

Cik Yatt said...

teha>> kena beli..hehe

Cik Yatt said...

Cik FaRiZaM>> heee..thankss

Cik Yatt said...

aRa ❤ aFiq™>>> beli2..hee

Cik Yatt said...

Pondok Usang :)

Cik Yatt said...

asfira aminuddin>> heee..kan..bntal tu dah kat ank buah pon

Hanie Dew said...

lawa jugak la..ni macam felt kan..

bantal luv luv tu sgt comel.

athirah.khalil said...

chomel nyer..cm ne nak tempah yatt??

Nugroho Ardi Cahyono,S.Pi.M.eng said...

saya folow 739 ditunggu folow back
http://perpustakaandinaskelautandanperikanan.blogspot.com/

Cik Yatt said...

Hanie Dew>> yup felt... nnt nk gak yg tu..hee

Cik Yatt said...

athirah.khalil >> pi at fb tu..

J.Syazwana said...

comel gila kot bantal tuh !
and kartun tu super comel.
hehehe

Nelly The Strange said...

comelnya !!

gdsbnga said...

siyesss comelll gileee er er auuuw !

Saya Disini said...

comeinye