Friday, July 24, 2015

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Dari Yatt Dan Keluarga

Assalamualaikum.

selamat hari raya korang, baru sempat nak update blog. macam biasa dua tiga hari yang terawal memang sibuk teruk sebab tetamu tak berhenti datang sampai malam. letih dia takyah cakaplah, sakit belakang berhari-hari baru hilang

raya tahun ni macam biasa jer, takde meriah mana sangat pun. dia macam ha ha hambar. haha. ramai cakap camtu, kawan-kawan aku semua cakap camtu. sebab faktor usia mungkin. hee. aku rasa nak rasa meriah balik tima dah kawen nanti kot... harapnya inshaAllah.

atas gambar dengan anak-anak besar-besar belaka dah. belah kanan tu kakak aku.
OOTD raya aku, simple jer. tak beli baju raya pun. baju yang aku pakai ni beli time praktikal ritu tak sempat pakai so alang pakailah time raya.
gambar last. haha comelkan. yang paling kecik dah jadi paling besar.. kalah kakak dengan abang dia rdah.aku tak ingat gambar ni tahun bila, tapi bila tengok gambar-gambat lama buat geli hati sangat-sangat. haha.

aktiviti raya lain next entry okey.

2 comments:

nor azman said...

selamat hari raya

Alia said...

Dengki tengok semua orang balik kampung beraya :(

I oso want to go backkkk