Sunday, August 2, 2015

Wayang Di Hari Raya

Assalamualaikum..

aku rasa ni macam kali pertama beraya kat wayang. haha.
last minit aku rancang nak pergi beraya rumah member baik aku masa sekolah, pastu terus dia ajak pergi tengok wayang sekali. haha aku on jer, lagi pun tak banyak rumah pon nak beraya hari tu.
lepas dah makan-makan kat rumah member aku kat kalumpang terus pergi rawang tengok wayang. tengok ant-man sebab ni je cerita yang best ada time tu.. cerita best, banyak kelakar. grafik tak yah cakap lah mesti power. marvel punya cerita kot. cuma time tengok ni aku tak berapa enjoy sebab asik fikir nak balik cepat je, nanti abah bising. so asik tengok jam. asik mintak cerita cepat habis. so kurang feel. dan aku dapat bagi 3.5 bintang je. mungkin atas diri aku yang tak fokus tengok. tapi memang ramai cakap cerita ni best. so pergilah tengok, dan pastikan korang berada dalam keadaan tenang dan aman.

tengah tu kawan baik aku time sekolah. perangai tak berubah dari dulu sampai sekarang sama jer. hehe. tengah sambung master, jeles i. pakai jubah zira baru habis belaja, sama macam aku penganggur kat rumah. dan dorang kata aku makin kecik. haha sukanya dengar lalala.

2 comments:

Mastura Aziz said...

seronoknya beraya

Hafiz Hafizol said...

ok lah cite nie.. best gak.. tak sabar nak tggu smbungan dia .mcm ada smbungan jee ahaaha