Friday, September 27, 2013

Final Sem 4

assalamualaikum..

hai..hai.. pe khabar semua.. lahai lama dah tak update blog.. sibuk sangat.. tak sempat nak menelaah blog... hamboi kau menelaah blog.. ni pun update kejap nak cerita minggu depan aku dah start final.. fuuhhh...! tak prepare apa-apa lagi ni.. assignment pun ada yang belum present lagi.. study week memang tak pernah macam study week itu normal dah bagi aku dari sem satu gini..


sekarang ni pun dekat rumah kampung sebab esok ada kenduri arwah.. kalau ikut aku, dah habis final nanti baru aku nak balik.. malas.. sebab aku kalau duduk rumah mana mahunya nak baca buku.. tak masuk otak haish.. kene kat kolej jugak.. sebab dah biasa gitu dari sekolah.. maklumlah dah biasa duduk asrama..

korang doakan aku exam.. mintak maaf kalau ada salah dan silap keh.. terima kasih..

4 comments:

Mysara Ab Rahman said...

gud luk exam

Aujinz said...

Gudlak exam cik Yatt XD

Badrina Ibtisam said...

Good luck! :')

iAmCekbolat said...

kita pun tengahh studyweek . sep sikittt