Thursday, November 1, 2012

Baju Biru..

baju apa yang biru eh..alaa.korang boleh tengok gambar kat bawahkan..baju tu la yang berwarna biru..eceli baju nie orang yang kasi aku hadiah..ceteka..ceteka..ceteka.sape yang bagi...? hehe..en buah ati akulah yang bagi..tu yang ada entry special tu..haha..

en buah ati bagi sempena hadiah ulangtahun perkenalan kami kat facebook..bukan ulangtahun kapel tau..tapi perkenalan..maksudnya tarikh kami kawan kat fb..haa..specialkan..korang ada tak tarikh special korang kawan dengan buah ati korang dekat fb? jarang orang ada tarikh ni aku rasa..


tarikh ni pun en buah ati yang ingat..aku pun tak tercatit tarikh kitorang friend kat fb tau..die memang sangat bagus bab bab tarikh special ni..malu den..jarang lelaki yang alert bab bab tarikh camni..alahai..untungnya saya..hihihi..kitorang memang banyak tarikh special, antaranya start jadi partner (belum kapel), start mesej dan lain-lain..

baju ni aku belum pakai lagi..sayang kot..maklumlah buah ati bagikan..hehe..nanti dah rasa nak pakai baru aku pakai..hikhik..


p/s: mekasih B..muaahh..!

22 comments:

deqjamucuxx said...

alolo sweetnya !

cik nana said...

wahhh besnyaaa. mesti korang banyak tarikh itu, tarikh ini. puas celebret. hikhik

Badrina Ibtisam said...

bestnya! hihi

AmirFX said...

Nak satu gak.. haha..

shahrazali said...

smart ler baju tu....dia buat sendiri ker???or ada jual kt kedai...

klu buat sendiri,,lg smart klu ada nama awk ngn dia..

♥ sitifarhana ♥ said...

aloloo tomeynye..sweet bf..hee

Kathy Tuah said...

alolo..sweetnya! untung dpt bf mcm tu..jaga dia baik2 ye..hehe..

gdsbnga said...

kite tak ingat pung bile tarik mula kenal mula mesej apa semua tuuu . hhi

Izara4eva™ said...

wewwwiittt bju bru tuuu.. hehe..

ara pun failed bab tarikh ni -.-

jaakechik said...

comel nya baju fb tuu...hehe... jaa pon kalo dpat opkos melompat suka! hihi

teha said...

same2 syg.. eh ? hahahha !

CekbOlat-bOlat said...

ecececehh . cuittt giteww

faiq said...

hehee..cinta muka buku

Nelly Strange said...

wah . best2 !!!

CiK FizA said...

untunglah ada buah aty.. hee

ainraus said...

amboi banyaknya tarikh! hihihihihi.

Edy Fee said...

nak gak baju ni.hhahaaa

nik ros said...

sis pun ade tarikh kenal ngan suami dulu.kami kenal kat friendster..hehe

Hana Soffelia said...

SWEET! ^_^

Ash Give said...

huntunglaaaa.. :P

chemay said...

alaaa.
nak jugakkk!

*sweetnye korangg. moga kekal k? <3

TiranaAduka said...

alamak jeles la tak de.hehe