Friday, September 7, 2012

Untuk Mu Ibu

30.ogos hari tu besday ibu.. tapi aku just dapat wish by fon jer..sebab aku dekat kolej tak boleh nak buat apa-apa..janji dapat kol ibu wish dan dengar ibu ketawa..itu pun dah cukup baikkan..huhu..hadiah pun aku dah ada nak bagi..tapi tak tahu bila aku dapat bagi dekat ibu nie..kat kolej tiap minggu ada koko..so tengah cari-cari hari nak balik bila nie..

kalau dapat balik pon dalam sehari je kot aku dapat stay kat rumah..lagi pun tinggal berapa minggu lagi nak exam final..tu yang masa agak terhad tu..hope dapat balik before exam dan dapat pas hadiah nie dekat ibu..huhu..tak sabar...


nilah hadiah nak bagi dekat ibu..shhtt!!!..jangan bagitahu kat ibu tau ni hadiahnye..sape gitau..aku lepuk lelaju..hhihi..shomellkan? tapi ni bukan aku buat sendiri, tak retilah aku nak buat oi..kalau aku buat konfem hodoh..haha..ni kak Dida yang buat..kreatif sangatkan..dan ini jugak kali kedua aku order dekat beliau..sebab suka hasil kerja dan layanan yang beliau beri kat aku..kalau korang nak, roger je fb beliau keh..

tu jer aku nak cerita..ingat jangan beritahu dekat ibu..!! bubye =)


14 comments:

Asma Azuani said...

sweet sangat. good daughter la awak adik :)

Edy Fee said...

wah sweetnya....tp frame tu sama la ngan yang edy bg hadiah hr ibu kat mak.hhehee

Ezy Chiaki said...

comelnye adiah utk ibu..
=)

Izara4eva™ said...

ololo.. comel je hdiah nk kasi kt ibu :)

jaakechik said...

anak mithali nie..hehehe

Ash Give said...

harap harap ibu awk baca blog ini hahahaha terus jadi tak surprise..:P

ainraus said...

cantik cantik cantik! mesti ibu awak sukaaaaaa! :)

Edy Fee said...

dora datang lagi.hehehehehhe

Mizz ErMa said...

alahai..swit betul cik yatt nih..misti ibu epy kan bila dpt adiah nie nnt..ehhe

-meeSUPERGIRL- said...

comey loteyyyy ..

fatin hanani said...

yup memang sgt2 comel...sgt keratif org yang buat hadiah utk ibu yatt ni :D
happy belated besday utk ibu cik yatt hehe

Cik Jannah said...

nak juga utk hadiah bday leh? hee

♥ sitifarhana ♥ said...

sooo sweet...happy bfday to ur mom jugak :)

Puteri Iqa Izyan said...

comelnyeeeeee.

^_^

lepas ni boleh la buat idea baru utk hadiah. sebelum ni asyik duk fikir je nak bagi hadiah apa. hee