Friday, August 31, 2012

Selamat Bertunang Azmira Dan Faizal..

hari nie hari yang sangat letih..sebuk dari pagi sampai malam..pagi masak-masak..lepas tu pergi majlis pertunangan kawan sekolah aku..tak sangka.akhirnya dia yang pertama tunang dulu..tunggu sapa budak batch aku yang akan kawin dulu..haha..pecah rekod..kalau aku nak pecakan rekod..macam tak je..huuu

member yang nak tunang..aku dengan member lain yang excited lebih..hehehehe.. maklumlah..az kawan kitorang yang pertama betunang..tu yang kawan kawan lain excited tu..kitorang sampai-sampat terus masuk bilik die..special sungguh dapat tempat.hee..


sampai-sampai terkejut..az lawa gila..berseri muka macam nak jadi pengantin baru..hehe..pandai kakak dia dengan kakak ipar dia makeupkan..jimat kos..


love this picture... <3 p="p">

dan wajiblah bergambar dengan empunya badan kan...see..gojes gilakan..jeles i..hepy for u dear..majlis sangat simple..macam kita tau, sekarang nie trend tunang dah macam kawen siap mini pelamin bagai tapi az buat sangat simple..suka..tak membazir dalam hal ni..kawen nanti barulah nak ada pelaminkan..


kalau perempuan bab bergambar memang no 1..haha..duduk dalam bilik nie..bergambar jelah keje kitorang..hehe..


actually..faizal dengan azmira memang kawan aku dari sekolah menengah lagi..so kenallah dua-dua..ni antara member perempuan yang datang majlis..kadang-kadang time macam nielah baru dapat jumpa kawan-kawan lamakan..tengok dorang membuatkan diriku tidak sabar untuk kawen..hehe..taknak tunang-tunang dah..nikah terus..hee..doakan turn aku next.hehehe..


p/s: ada orang rindu blog nielah..auuwww.. :)

17 comments:

SYUHADA said...

lawa az.. rugi tak datang..

miss Fyqa said...

cantik. x lama lg ur turn plak leteww. hehe.

cik nana said...

memang akan lebih eksaited kalau kawan sendiri btunang. hihi

Izara4eva™ said...

anda bila plak ? hikhik

Myra Amira said...

nak dtg, tapi tetibe yaya ade hal lain.. huhuhu... well, achik, ready for december plak okay :)

teha said...

nnti dh kawen tu jgn lupe jmput kite.. hihihi :)

Ezy Chiaki said...

lawanye..
tahniah utk dorg!

cik nateerah said...

byll:yatt..miz u!!akhirnye kann.tak sangka az dulu yg tunang antara korang.aku engat si bell tu,haha

LaLa mhdnor said...

lala pun esaited bila kawan betunang hari tu, haha

Pondok Usang said...

semoga segalanya berjalan lancar hingga di ijab kabulkan... =)

elyna mirsada said...

hehe ur turn bl..

_aLiaHwaFa_ said...

cantiknya kawan kak yatt :) simple je baju dia takde cam orang lain tunang dah macam nikah dah sekarang baju tunang. huhu

aniswany said...

si tunang tu cun ^_^ tuan belog ni pun cunn..heee congratz to your frend..lepas ni awak pulak kan..hihi

ainraus said...

bestkan pergi majlis orang? hikhikhi.

Edy Fee said...

selamat bertunang

-meeSUPERGIRL- said...

amboi kemain !

man said...

slmt bertunang..awk bila lagi..hehehe