Sunday, August 26, 2012

Selalu Buat Kejutankan!

kejutan? kejutan apa yang aku maksudkan..kejutan dari buah hati..dia selalu buat aku macam nak sob..sob.. terharu dengan apa yang dia buat untuk aku..kali nie kejutan yang dia datang rumah beraya dan jumpa parents aku..kali nie memang sukar nak percaya walaupun hakikatnya memang dah berlaku..hihihi..

sebelum nie memang malu-malu nak jumpa parents aku..sekali dia jumpa..memang gaya macho gila! eceli hari tu memang ada dia kata nak jumpa aku, tapi tak sure lagi sama ada boleh datang ke tak takut ada hal..so aku macam tak ready sangatlah..tak bagitahu ibu aku pape pun, sebab benda tak sure lagikan..

sekali pagi tu, kitorang mesej-mesejlah macam biasa dan aku tanya jadi ke tak hari nie..lama sikit dia tak balas..sekali tiba-tiba, ibu panggil aku..tanya dah bangun belum..dah mandi belum.. suffian datang ni!! HAAAA?? serius terkejut gila bila ibu cakap suffian datang..mana taknya..aku belum mandi lagi..hahaha..ingatkan nak mandi bila dia cakap tengah otw ke ape..so aku golek-golek la dulu..sekali dah sampai rumah..hahaha..


lepas makan siap online lagi..

tak semegah perangai sambut buah hati dengan muka tak mandi..haha..time tu hepy gila kot..sampai tengah mandi dok tersengeh-sengeh..sekarang ni pun sambil menaip sambil tersengih..hehehe..lama gak la dia stay at rumah aku..abah siap suruh makan tengah hari sama lagi..walaupun dia malu, tapi still join..petang sikit baru balik..kalau ikotkan hati aku nie..tak yah balik dah..stay terus je..heee

yang terbaik tu..die yang tolong cucikan pinggan..hikhik..bagusnya buah hati saya ni....! =D
si dia adalah orang pertama yang aku kenalkan sebagai buah ati aku dekat parents..alhamdulillah parents aku  okey..ibu siap puji hensem lagi..hihihi..

lepas nie tunggu dia bawak jumpa bakal mertua pulak..hikhikhik..semoga urusan kami berjalan dengan lancar..jodoh kami kuat..amin..korang tolong doakan kami tau..mekasih..=)



p/s: thanks a lot B..! susah-susah datang dari jauh, letih, kena hujan..mekasih bebanyak..love U..!!

22 comments:

miss zee said...

Kawen jangan tak jempot hahaha.

Cik Yatt said...

hehehe..itu semestinya miss :)

Nurrul said...

dah sampai seru nie.. wawahh2.. Happy for you dear...

Seronoknya.. Nurrul bila ekk ? sekrang nie sorok2 aje dulu.. :)

Cikgu Ma said...

seronok yea..

AmirFX said...

Semoga kekal ke jinjang pelamin Cik Yatt..

♥ sitifarhana ♥ said...

one step closer...wahhhh..hehe

slmt hari raya :)

CintaZulaikha said...

tahniah2...hope berjaya menjadi pasangan yang bahagia

selamat hari raya yer cik yatt

aniswany said...

wahh..hepi sgt nihh.. ^_^
selamat hari raya dear :)

SYAH'IZZAT said...

untunglah ade bf :p

mr.syazwan said...

amboi

x lama lagi dpt kad undangan la ni

kehkeh

ctm said...

Best nyaaa. Hehe
Semoga bahagia ye :D

SYUHADA said...

untonglah..bf aku hari2 tolong basuhkan pinggan..heeee

Puteri Iqa Izyan said...

mmg surprise habis tuh :P

rajin tu basuh2 pinggan. heeee. semoga berbahagia hingga ke akhirnya~

inche hlovate said...

untung la badan kan..

Gen2Merah said...

wowww.. romantiknyaa... macam tu la baru lelaki gentlemen.. suru dia masuk minang2 cepat2 tau. ehhe

Mizz ErMa said...

wah, mmg macho habislah boyfren cik yatt nih..smpai kan sy yg dk bca pon da tersengih2 nih..hehe

jaakechik said...

best la kalo abah siap suh mkn tgh hari tu, green light tu...hehehehe...

psst : lama tak terjah sini, sihat ke cik yatt?

Zul De Alexis said...

wah sweetnya..hehehe


jemput gua kawen nanti na..:))

Zul De Alexis said...

rindu kat blog nie...T_T

-meeSUPERGIRL- said...

amboi sonoknyeeeee....

ainraus said...

wahhh. best best. dah dapat restu. wuwuwuw.

Edy Fee said...

sakan onlien ye