Sunday, July 29, 2012

Jom Join Giveaway Edy

salam hari minggu..apa aktiviti korang hari minggu nie?? aku duduk bilik wat treatment muka..sian die peluh-peluh pi kelaskan..so masa cutilah cara untuk meluangkan masa dengan muka tercinta..lagi-lagi dah nak raya nie oi..kulit kena kasi semat-semat sikit..kesian die tahu..

okey lagi satu, jom kita join GA dari edy..


nak cerita sikit tentang blog edy nie..blog yang sangat kreatif dengan lukisan-lukisan yang sangat gojes dan seksi..18tahun ke bawah kurang sesuai nak tengok ye..haha.nasib aku dah cukup umor..pastu kalau korang baca blog edy nie tak gelak..korang memang pelik ye.. kena pi cek doktor kot urat gelak korang demam ker sakit ker..kalau tak caya aku cakap pi la baca sendiri blog edy ye..http://edyfee.blogspot.com/

edy soh letak 2 link entry die yang best, menarik dan lawak..tapi banyak sangat yang aku suka kot..tapi sebab syarat aku plih yang ni dan ni.. =)

erm..cadangan untuk edy lukis..? ermm..ermm..ermm...pasal lelaki yang nak belaja masak kat dapur..basuh baju, kemas rumah..ahaha..segala bagai tentang keja surirumahlah..okey tak? aha.. so edy ak dah cerita panjang aku tahu hadiah tu mesti aku dapat..*ayat ugut..


12 comments:

Hanamiko Sakura said...

gud luck! ^_^

nis said...

jempot join

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-dudel-kapel.html

Edy Fee said...

terima kasih banyak join.jgn lupa tinggal link...

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..lelaki pndai melukis..sweetnyee..hehe

miss Fyqa said...

good luck :)

cik hani said...

wow..join ek..gud luck..kasi grab hadiah tu.hikhik

MawardiYunus said...

gud luck

aniswany said...

Gud luck n happy ramadhan :)

-meeSUPERGIRL- said...

edy mmg sempoi . Suke jgak blog dy. Hehe

Noor Shahira Md Yusoff said...

Awak ditag http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/08/jom-join-first-giveaway-story-mory.html

Edy Fee said...

maaf lamabt review
hehehe wah siap ugut2 lagi.kidding.hehehe

TERIMA KASIH KERANA MENYERTAI DAN MENYOKONG my first give away

-datang untuk menilai-
terima kasih atas idea anda.ehhehehe

salam ikhlas daripada -edyfee.blogspot.com-

Edy Fee said...

hye salam blogger
TAHNIAH anda salah seorang pemenang MY FIRST GIVE AWAY edyfee.blogspot.com

sila emailkan nama, email blog dan alamat rumah ke: edy.ferdaus@yahoo.com
secepat mungkin sebelum 13 ogos 2012 untuk urusan pos hadiah

sekian