Thursday, June 28, 2012

Bersama Generasi Y..

dua hari lepas..amboi dah dua hari baru aku nak update? nak buat macam mana..sibuk dengan kelas pastu line broadband lembab lagi..adalah faktor blog aku agak tergendala..huhu..so, dua hari lepas tukan.. aku dengan kawan-kawan sekelas aku jadi penonton dekat studio generasi Y kat angkasapuri..wah sangat ekceted ma..ni first time aku join rakaman macam nie..

sangat seronok..aku tengok staf-staf dorang semua sangat peramah dan enjoy dengan kerja dorang..sporting, so kitorang pon tak la terasa terlalu kekok dengna situasi baru tu..banyak benda yang aku tahu dan belajar..tak mustahil suatu hari nanti aku akan jadi macam dorangkan..hikhik..kot-kot pengacara ker.. ahaa..yang ni tak mungkin sebab akukan pemalu..=P



masuk-masuk je aku terus nampak mamat nie..pandang die pastu die senyum..dah la kachak senyum kat kite pulak..korang kenal tak siapakah jejaka ini? nie la pengacara Generasi Y.. muaz nama die..orangnya sangat gile-gile, sporting, tak kerek, peramah dan banyak cakap..amboi semua positif aku bagi tapi memang nie yang aku nampak..bukan membodek untuk menjadi kekasih hati beliau tau..hihi

dan tetamu jemputan Generasi Y minggu nie adalah...masuk-masuk studio nampak die, dan terus aku berkata dalam hati" eh ni blogger ni"agak-agak korang kenal tak siapa awek yang shomell pakai shawl pink tu? tak mungkinlah tak kenalkan..blogger femes tu..beliau pemilik blog jejariruncing..yey! dapat jugak aku jumpa dia depan-depan..cute je orangnye tahu..suara pon shomell habislah..sis Elia nie pon tak sombong, kitorang ajak bergambar die okey jer..siap bagi senyuman yang menawan tok kitorang tau..jangan jeles..ayat bodek nie..hahaha..next time jumpa lagi sis Elia..  
aku suka gile gambar nie..sebab candid pic aku tengah senyum lebar tu..hihi..aku memang suka pic aku candid dan aku shomell dalam pic tu..kalau tak shomell tak suke..haha..dan nampak tak kasut merah aku tu..muaz puji chantek..auuww.. sukenye titew..hihi..pic curi kat sini..

sangat have fun..hope ada peluang join pengambaran camni lagi..dan!! korang mesti bukak tv1 pukul 2.00ptg sabtu nie okey..wajib nie..kot-kot ada nampak muka aku nanti kuar tv..ahahaha..tajuk Generasi Y minggu nie.."Buat Baik Berpada-pada, Buat Jahat Jangan Sekali"..

14 comments:

Rara Nasiha said...

ehh ehh, memang hensem la dia. hihi :)

Ezy Chiaki said...

bestnye jmpe elia!!!
jeles ni

miss Fyqa said...

best! dapat jumpa muaz ngan sis elia :))

Amie said...

seronok lah dia dapat pergi generasi y kan :p

jaakechik said...

wahh nampak cam best kan? selalu tgk dlm tibi jer.. tu boleh duk depan lagi tu.... :)

Asyiqin Haulisah said...

wow bestnya pergi situ. eh muaz tu hengsemm. aumm.

syafiqakarim said...

ah,jeles nya.
ini tidak adil.hahaha

fatin hanani said...

untung lah dpt ambik ngan laki encem hahaha...
siap kasut merah dipuji cntik kan!! haha

LaLa mhdnor said...

bestnya, nak pergi jugak :P

TwIstiEs*meSti Mau* said...

peace no war :))

haha...singah-menyinggahnyerrr...

Elia Si Jejariruncing said...

hye awk... hehe.. thanks sbb leave komen kt blog kite yg tah pape tu.. hee.. nnti ada rezeki kita jumpa lg k? ;)

ABU said...

oh ini la rancangan tu yang ada slot tuk blogger.. blogger2 pemes je yang msuk dalam show ni kan.. jejeriruncing mmg pun blogger retis..

Poetra said...

Kunjungan perdana dan silahkan untuk menuju TKP saya semoga ada yang bermanfaat untuk sbat smua...
Follow yawh...

♥ sitifarhana ♥ said...

fuyoo...muazz! elia !

jelesnyee...selalu dpt tgk kat tv jee..hehe