Monday, July 2, 2012

SERONOKNYE!!!

seronoknyeee....!!! semalam aku pergi mandi sungai beb..! dengan member sekolah menengah aku..walaupun kitorang hanya 5 orang..tapi dah cukup seronok..kalau tak ramai lagi..tapi masing-masing ada hal yang tak boleh di elakkan.. ada yang kejelah..ada yang takde transportlah..huhu..nak buat camnikan...

tapi tak kesah lah..janji aku dapat mandi sungai..dah lama gilak tak mandi sungai beb..syokk..!! dekat 2jam jugaklah kitorang berendam..sejuk gila..naik pucat cari dah..tapi memang ramai la hari ahadkan..family ramai..siap bbq lagi..dan nasib baiklah ada space tok kitorang..jauh gak la kena berjalan nak cari tempat kosong..


time nie..kepala belum masuk air lagi nie.. sejuk beb..!!kaki pon naik kejang..aku dah lama tak mandi sungai jadi cam batak..haha..


dalam banyak-banyak gambar ni febret aku..sebab masing-masing tengah gelak..tapi mus je pegang nasi lemak..org lapa memang camtu..ahhahaha..


sambil baring-baring lagi uoaalllsss! ahaha..


pergi berlima..tapi sorang lagi member tak nak mandi.. main air-air camtu jer...time nie masing-masing dah menggigil kesejukan..hikhik..


ni time dah habis mandi..semua kelaparan,..tapi aku je yang tak makan..kenyang dah dengan mandi air sungai...hehe..mana taknya..mandi sambil mulut suap jajan..kenyanglah aku..yang pakai purdah tu yati..die main-main air jer..dah tukang tangkap gambar kitorang..maceh2..


dan thanks a lot kat dua orang nie..teman aku balik rumah..huhuhu..terharunye saya..dorang yang tolong drivekan tok aku..sebab musnye kereta manual..aku failed..! bawak kereta manual nie..ahha



p/s: rasa nak pergi lagi..!

20 comments:

Salina said...

bestnya main air . dah lama tak pergi jejalan .

Hana Soffelia said...

Seronoknya.. dh lama xmandi mandi mcm tu.

Nora Karim said...

bestnya mandi sungai...

miss Fyqa said...

bestnya...:)

BP Boy said...

sungai maner ni jernih giler air??
untungnyer dpt berkubang dgn kwn2, siap ade photographer lg.. hehe

Elysa Sofia said...

dah lame x mandi sungai.bestnye!! :)

zaujah until jannah said...

besh nye p air terjun. rtu kiteorg g pantai. peh tebako kot

AmirFX said...

Lama gak dah tak g mandi kat sungai... Teringat zaman kanak2 ribena dulu2...

ILA HonEyBuNNy said...

besttnya..

nak ikot jugak mandi manda..hehe

syafiqakarim said...

ni kes nak bikin jeles ni

aniswany said...

amboi.sakan men air yea...hihi

Edy Fee said...

haha beli kete auto/hehe bestnye mandi manda.syiokkkkkkkkkkk

Kathy Tuah said...

dah lama x mandi sungai :)

Syahirah Suhaili said...

waa..sronoknya mandi sungai ngan kegkawan..hehe..siap 2jam brendam :D

Lily Patrah said...

deyyy .. kutuk x beragak kau !! cehhh .. tacing T____T hahaha

LaLa mhdnor said...

dah lama x mandi sungai, x ajak pon kan :P

Fatin Syafiqa Anuar said...

mandi kat mana ni? macam seronok. huhu.

fatin hanani said...

waaa syoknya depa mndy sungai...
fatin yg tgk ni pun nmpk seronok..lama juga x mndy -.-
teringin juga!!

CikZaitul said...

nak itut bole..

:)

mandi kat mane je?

♥ sitifarhana ♥ said...

bestnye mandi manda air terjunnn...pehhh!