Wednesday, July 11, 2012

Tahniah Untuk Mereka

assalamualaikum... hye semua..dah lama gila aku tak update blogkan.. eceli banyak cerita aku nak share..tapi di sebabkan kesibukan yang aku hadapi..maka terbengkalailah blog ni ha...sian die..sian gak korang boring tengok blog aku ni ha..hehe

minggu lepas aku sibuk dengan aktiviti persatuan..maklumlah orang penting..hehehe.. minggu lepas banyak aktiviti kat kolej aku..sebab ada konvokesyen..bila kolej nak buat konvokesyen konfem ada macam-macam program..tu yang bz tu..ada program best rugilah tak join..ilmu semua tu..


konvokesyen kali nie..ada kawan aku..sebab tu jugak aku tak balik rumah minggu nie..meraikan dorang..nanti time aku orang meraikan aku lakkan..insyaAllah..kalau ada yang sudilakan..hihi..lagi pon dorang berdua nie kawan aku dari sekolah menengah..rapat dari form1 lagi..so tak best lakan bila kite satu kolej tapi kite takde time hari konvo dorang..


tahniah untuk dahlia dan azmira..akhirnyaa....hehe..jeles tengok nie..turn aku insyaAllah 2 tahun lagi..mintak-mintak semua berjalan dengan lancar..amin...



p/s: hepy tok korang =)

12 comments:

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ tahniah utk kwan2 si cantik kite yg sorang nih. ^_^ hikhikhik nanti kite pulak konvo same2 yee...eceh.. ^_^ hikhikhik

aniswany said...

;) sabar,nnti your turn pulak yea ^_^

nur anis said...

tahniah..insyaallah..turn awak pula nanti..:)

miss Fyqa said...

Congratz untuk mereka. tggu giliran awk pulak nanti :)

Edy Fee said...

bestnye tengok kwn2 dh konvo.ehehe

syafiqakarim said...

itew oktobers nantis.
hihi

fatin hanani said...

wahh syok aihh..
bila tgk depa konvo x sabaq tggu turn fatin plak hihi..
bulan 11 ni..lambatnyaaaa -.-'
hehe taniah utk depa :D

widiea azira said...

tak sabar nk konvo jgk. .haha

Teenager Housemaid said...

amin...:)

AmirFX said...

Tahniah! Semoga lepas nie turn cik Yatt plak...

Izara4eva™ said...

bestnye konvo. tahniah buat mereka :)

♥ sitifarhana ♥ said...

hpy kovokesyen day jugak untuk kwn tuu..thniah!