Monday, December 26, 2011

For My Baby Girl..

hari nie aku keluar shopping dengan ibu aku..keluar berdua je.abah tinggal..hehe..tetiba lak die bagi, selalunye die mesti nak ikut sekali..btw keluar berdua dengan ibu best..senang jer nak ke sana ke sini..kalau dengan abah mesti die bising suruh cepat..faham-faham la lelakikan..macam kakak ipar aku cakap, nak shopping bukan nak pi perang cepat-cepat..haha..kelakar..

macam-macam la aku beli..dah lama tak beli..dok kolej lama stok-stok semua dah habis..so kene topup stok balik..haha..banyak gak la aku beli, macam-macam..duit pon jadi macam-macam..ngeh-ngeh-ngeh..


keluar kali nie, memang aku dah ajak ibu aku awal-awal nak pi beli baju tok anak buah aku yang baru.. excited kot nak belikan baju tok baby girl..sebelum nie asek boy je..tringin gak nak beli gegurl punye..ala-ala skirt gitu..heee..rambang mata..baju baby dah la comel-comel..tapi di sebabkan anak buah aku baru je berumur 26 hari..so nak beli baju kembang-kembang tak best la..lom nak jalan-jalan lagi..


simple je skirt die en..heee..geram kot..comel je..rindu da sama itu budak kecik..die kat rumah nenek die sana..nanti mau pi tengok..rindu..rindu..rindu...mmuahhh..!



p/s: Siti Safiyyah Humairah =)

14 comments:

Pocket said...

amboi baik atinya mak menakan ni!
beli baju cantik cantik belaka.:D

Edy Fee said...

hehehe msa diorang tgah baby ni syok beli baju

budakijaupendek said...

sy pun suka tengok baby girl bergaya. hehe ^^

Jue said...

Alolo tomei2..nama pun unik

AmirFX said...

Baiknya mak menakan nie.. hihi.. GUd2.. haha..

Hanie_Dew said...

ish ish ..aku pun geram kalau pi mall kat baby department. rasa nak beli semua utk anak buah. anak sendiri tah bile nak adenye..

mr.syazwan said...

baju last tu tomey..

kalau pakai mesti bontot dia tonggek2

hahaha

Cik Yatt said...

Pocket>>

well..hahaha

Cik Yatt said...

Edy Fee>>

tahu takpe...da bsar nnt..tak yah..haha

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

comel jekan..

Cik Yatt said...

Jue >>

nme tu cari same2 ngan abg

Cik Yatt said...

AmirFX >>

bese la..lom ad ank sndrikan

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

memang geram dngn bju2 baby,,wangi lak tu..hueemmmm

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

yup..suke bju last tu..hehe..hamboi..