Sunday, December 25, 2011

Hati Yang Luka

tajuk macam orang putus cinta plakkann..ahaa..tak la..tu tajuk novel yang aku baca..baru je habis semalam..novel nie novel lama..kuar time 2004..time tu aku baru form1..budak-budak lagi..hee..yang nie kali kedua aku baca first aku baca tak salah time tu aku form3..baru berminat dengan novel-novel nie..kalau tak sebelah mata je aku pandang..hee..

actually, dah lama kot aku cari novel nie..rindu nak baca lagi sekali..sebab cerita die best sangat..nak cari aku tak ingat tajuk..just aku ingat nama wataknye aje..so susah la nak carikan..dan tiba-tiba suatu hari..kat kelas masscom..belajar tajuk tentang buku..so pensyarah aku tunjuk novel sebagai contoh..die tunjuk novel dari penulis yang sama dengan novel yang aku baca nie..Norhayati Berahim..die kata die suka hasil penulisan novelis nie..


so dengan pantasnya kepala otak aku mencongak..konfem die ada novel nie..hee..so dengan muke tak berapa nak malunye aku tanya la kat pensyarah aku die ada tak novel nie..tapi aku sebut wataknye je..sebab aku tak ingat tajukkan..die kata ada..so..ape lagi..pinjam la..hee..

dah la pensyarah yang belum nak biasa-biasa lagi..sebab baru je naik degreekan..tapi tah kenapa..laju je mulut aku berkata nak pinjam..nasib die kasi..thanks sangat puan Aina..huhu..lama sangat dah cari novel nie..saya jaga baik-baik novel puan nie..pas cuti saya pulangkan ye..thanks sangat..!!



p/s: kalaulah boleh jadi seperti Widad :')

15 comments:

NUR AYNIE said...

best ker? nk crik la pasnie hihi

AmirFX said...

Aaa.. Lama dah tak baca novel..

EZAD AMIR said...

Sy jarang baca novel..
N seumur hidup bru skali je sntuh novel,tu pn beberapa thn lepas..keh3..
Erk...sy ada buat NOPEN(NOVEL PENDEK)..tjuk Melankolia Berdarah..jemput la bce..

eiyzniey said...

Cam seronok jaa..
Hehee.nini xpenah lagi bce novel tuu.
:)

nazirulhazwan~ said...

Mase guwa form 3-4 guwa bacee beratus novel.last.skali.guwa benti sbb rase dibodohkan.cerite novel same je semua,ending predictable.haha same la ngan drama2 melayu skang.so smpi skang guwa x tgk novel n drama melayu

si ngokngek said...

best ka..apasal bunyi tajuk mcm sedih sgt..haha

cover dia,tak cantik<novel lama ka nih..heee

zOeY zAu YaH said...

penah dgr tp x penah baca..hihi

Cik Yatt said...

NUR AYNIE>>

best sangat..!

Cik Yatt said...

AmirFX>>

jum baca..

Cik Yatt said...

EZAD AMIR>>

wah hbat2..!

Cik Yatt said...

eiyzniey>>

bkan macam..mmg sronok pon.. try la bace

Cik Yatt said...

nazirulhazwan~>>

ahaha..bese la tu novel..smue nk mcm tu..tpi ade je novel yg akhir die laen dari yg laen..klu cmtu baek bce novel thriler

Cik Yatt said...

si ngokngek>>

agak sdeh kot citenye..tpi tak la smpi nges.. ha'ah lama

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

try la baca

Hanie_Dew said...

kalau aku jadi pensyarah ko aku fikir seploh kali nak bagi pinjam hehehe..sbb byk pengalaman kawan aku pinjam kasi rosak novel aku jadi belacan.

ko jaga baik baik novel lecturer ko tu tau. harta benilai bagi dia tu. =)