Sunday, November 21, 2010

Berkali-kali di tag..wah!! hehehe..

Assalamualaikum..wah kali ni aku dapat tag dari Cik Bulat tentang soalan-soalan yang sungguh semangat nak jawab ni..hihi..mekaseh..

  1. Apa benda yang penting dalam hidup korang?
  2. Benda terakhir yang korang beli pakai duit korang sendiri?
  3. Dimana tempat korang ingin melansungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?
  4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
  5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
  6. Dimana korang selalu jumpa kekasih korang?
  7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
  8. Apakah nama penuh korang?
  9. Antara mak dan ayah, yang mana korang lebih mesra?
  10. Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
  11. Adakah korang basuh baju sendiri?
  12. Dimanakah tempat betul2 korang nak pergi?
  13. Pilih salah satu peluk atau cium?
  14. 5 benda yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang?
  15. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
  16. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
  17. 6 orang blogger yang korang nak tag?
  18. cerita sikit bloger pertama korang tag?
soalan-soalan yang bunyi banyak soalan cepumas ni..haha..bagi aku agak sukar gak la soalan2 di atas ye..tapi aku akan cuba jawab sehabis baek ni..hihi..okey bole semak jawapan semua..=)

  1. Benda yang paling aku sayang tentu la hp, kemere(bukan pakai kodak ye)hehe..lappy,bantal busuk(tipu jela) aku rasa semua barang aku sayang ni..hehe.
  2. Tentu la my Hp..
  3. Mesti la dekat rumah ibu bapa, xbest la wat dekat hotel, tema? xpernah pikir lak..hehe
  4. owh secara jujurnya tidak..
  5. Soalan maut! haha..selagi die cintakan aku, aku akan cintakan dia..
  6. Selalu? hahaha..sangat kelakar ni..xpernah jumpa kat mana2 pun..
  7. Remaja dan Epop..
  8. Nurul Hidayati Binti A kasah (abah aku yang bagi nama)chantekkan nama aku?haha, perasan..
  9. Mesra? mesti la dua-dua..
  10. Entahlah, tak pernah lak aku wat senarai orang yang betul-betul nak jumpa..belum tiba masa kot..hehe
  11. Dekat kolej aku basuh sendiri, tak suka nak kumpul2..aku rajinkan? haha..kalau kat rumah tentu la mesin ibu aku yang basuhkan..wee..
  12. Adoy, aku takde jawapan la tok soalan ni..minta nanti orang tersayang aku jawabkan la..tapi sape??
  13. Peluk! suka..haha..
  14. Hp, lappy, kemera, hadiah2 yang orang bagi, cermin mata(kalau hilang payah)..kereta, eh ada kew??haha
  15. Thinking Of You(katy perry), Akan Ku Jumpa(Azfar), Muhasabah Cinta(Edcoustic), Tak Bisa Memilihmu(6ixth Sense) dan Pergi(Aizat)
  16. 17.November.1991..dekat terengganu time rombongan sekolah..seronok sangat!!
  17. myra- yati-rahimi-mus-k huda-aida..
  18. kawan sekolah aku dekat selisek, kenal dari form1..jiran kampung dan best kawan dengan die..:)
p/s : badan dan leher naek lenguh..hahaha

4 comments:

Ikemal said...

e'eh. bestnye blog ni ade lagu. tak semak lansung

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha betul
pndai ayah kau pilih nama kau ;D

eh kau tag ak ke nih?
soalan no 17 xde pun nama ak XD

Norhayati Rostam said...

wah, thanks sayang!

*Fawa* said...

sorry..lmbt amek tag..hihihi