Tuesday, November 23, 2010

xde rezeki.

Erm..aku dapat mesg dari anak buah aku yang kakak ipar aku gugur..sedehnye..huhu..gugur sebab kakak ipar aku xsehat.. demam panas, tetibe je darah turun..time tu baby dalam perut baru je tujuh minggu, xkuat lagi..kalau tak ni anak dorang yang ke2.. aku gile xcited nak dapat anak buah baru..kalau dorang lagi la xcited an.. dah lama tak pegang baby(anak buah sendiri).. sebab yang paling kecik da umur 3 tahun setengah dah besar pon..aku suka baby..hmm..lama lagi la nak tunggu baby baru ni..kalau tak ni anak buah aku yang ke17, (alamak aku da tua)..harap ada rezeki tok dorang lagi tahun depan..insyaAllah..


Ni anak buah aku yang last, time baby..Saif Aiman Solehuddin.
shomellkan?? argh! suke gile baby..dorang wangikn..=)

keh, ni dia da besar ye. bersama koleksi lori dan kereta2,
yang dibeli dengan mengepau dwet gaji ayah beliau..(die xske robot).

sebenarnye aku dah berangan tahun depan dapat beraya dengan anak buah baru..dan harap sangat baby tu girl (seperti yang abang aku harapkan) sebab boleh belikan die gaun yang shomell2..takpe semua yang berlaku ada hikmahkan..mana tau pasni dapat kembar ke? hehe

p/s: nak tunggu baby sendiri lambat lagi ni..haha..
doakan aku cepat dapat anak buah lagi..

2 comments:

Lulu caldina said...

Dugaan tu..

Lulu caldina said...

awak, jom kutip award..

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/11/superstar-award-bila-nak-jadi-superstar.html