Wednesday, November 24, 2010

Superstar Award


Dapat award lagi, kali ni aku dapat award dari mis lulu caldina..terima kaseh banyak2 kerana sudi bagi award ni dekat saye..wee..sukanya..hihi..

okey macam biasalah..ada soalan yang perlu dijawab..

Sila jelaskan kenapa anda suka berblogging?

sebab boleh share something dengan sesiapa aje..(xsemua)..aku suka menulis..terasa seronok..hehe.


Apa motif anda tarik follower? Anda superstar ka?

Owh tiada niat apa-apa pun, superstar? tak layak ni untuk aku haha..sangatlah berbesar hati,
kepada mereke-mereke yang sudi main intai-intai at blog aku..haha..
terima kasih..


Cerita sikit perangai anda

nasib la sikit, bahaya ni kalau nak cerita banyak-banyak..haha..
aku seorang yang ceria, gila-gila, manja, sensitif (kot), penyayang, garang, pendengar yang baik.


Pernah terfikir nak masuk magazine a.k.a mewar-warkan blog anda? mengapa?

tak pernak lak aku terfikir nak masuk majalah..tak perlu kot..
sebab cukup la dengan kawan-kawan blog dan follower aku kenal aku..


Sila tag blogger lain

ayu..
S..

4 comments:

ayu said...

wahhh..ayu pn dpt la..
thanks nurul

nurfadilahmohamadmukhtar said...

nurul. tq aw. tak sangka lah . akak tak penah dapat pon b4 this. haha . tq taw. tapi ceritanya. tak thu cmne nak collect award nih. heee :)

nurul said...

ayu> welcme :)

k fad> same2...smoge eppy ngan award 1st ni..hehe

.shazanat. said...

nurul?
rakan blogger aan..he.don know wut to say.n a bit surprised when u told me at my blog to take this award.hehe..tq darl!;D

btw, may i know why im da chosen one?he.juz wanna know.;)