Friday, December 23, 2011

Seminar Penapisan Filem Di Putrajaya

hyee.....dah lama aku tak update belog...rindu rasanya..ada problem sikit dan kemalasan dan ketiadaan idea menyebabkan blog aku agak terbengkalai..huhu..sian die..tapi hari tak dah..aku sudah kembali menaip..hehehe..

okey..kali nie.. aku nak cerita tentang seminar yang aku pergi hari rabu lepas..program nie memang untuk budak komunikasi degree kolej aku..sem1 dan sem2 join program nie..mula-mula, aku fikirkan seminar tentang apa..macam malas je nak join..tapi disebabkan rugi tak join dan percuma..so pergi jelakan..makan pon free..so takde hal la..hehehe..dapat jugak ilmu..

seronok tentang seminar nie..banyak la pengetahuan yang kami dapat..menceritakan pelbagai tentang untuk menapis sesuatu filem yang akan dikeluarkan..sama ada boleh atau tidak untuk ditontonkan kepada khalayak..dan part paling best adalah time David Teo berucap..korang tahu kot macam manakan die bercakap..sangat menghiburkan hati..satu dewan ketawa..hilang ngantuk..


sebahagian daripada budak-budak kelas aku..semua pakat mulut bising :) eh Dato' Yusof Haslam tak ye..


dah macam retis dah David Teo nie..semua nak snap pic dengan beliau..(pic amek kat david teo fan page )


mereka adalah yang terbest.!


tak lama lagi, aku jadi pelakon bawah metrowealth..hihihihi.matilah perasan..siap maen peace-peace lagi..korang hade?? hahahaha..


p/s: seronok :)

5 comments:

budak penjara said...

wah david teo..haha

zOeY zAu YaH said...

bodek lah skit mr david..haha

AmirFX said...

Dapat bergambar dengan David Teo.. Bestnyerr..

Juliet_iRa~" said...

wahh dasyat!heee

lepas ni jd pelakon la..heeee :D

budakijaupendek said...

hamboi..
pelakon.. nak sign! kihkih..