Tuesday, December 13, 2011

Jejalan Bersama Amira Yusof..

ni adalah kes semalam..dan sekarang baru nak update..aku memang macam nie kalau keluar..sebab penat nak update time hari tu jugak..so keesokan harinya baru aku update..ini adalah kali ketiga dalam seminggu aku keluar..tak pernah aku keluar banyak kali macam nie sebelum nie..paling kurang pon 2x je kot..hari yang sebelumnye dengan kawan time aku tingkatan6..dan kali nie dengan kawan sekolah aku dari tingkatan 1 sampai 5..

yang ni memang tak rancang pon nak kuar..elok-elok tengah chat at fb..die ajak aku keluar..boring katanye..aku apa lagi..okey jela..haha..aku en memang suka jalan-jalan nie..cuci-cuci mata sikit en..hihihi..so dari shah alam die amek aku kat kolej..sanggup tu jemput aku jauh-jauh semata nak jalan-jalan hilangkan boring..hahaha..mekaseh la mira..!


ember aku nie tak pernah lagi sampai The Mines.. so aku la tukang bawak jalan-jalan..heee.. so sampai-sampai kitorang pi makan kat nando's chicken..time nie, member aku je makan..aku just minum sebab baru je lepas makan tengahari sebelum kuar..so kenyang lagi..

lepas dah makan-makan semua aku bawak la die berjalan-jalan..siap sepasang kasut die dapat..untung la..hahaha..jalan-jalan kat mall time sale nie memang juling mata..huhu..duit pon join juling sekali..errr...

keluar kali nie just jalan-jalan dan makan-makan jer..pastu singgah big apple..member aku nak..aku pun teringin gak sebab dah lama tak makan..nyumm..


kemudian-kemudian..jumpa member kitorang lagi sorang, die praktikal dekat area situ..so join la kitorang..pastu die ajak pi tutti frutti..teringin katanya..aku pon 1st time kot makan eskem nie..beli satu bekas share bertiga..haha..selalu aku sebuk dengar orang sebut-sebut..akhirnya dapat gak merasa..tapi aku lagi minat baskin robbin kot....


ini adalah kami.. semua adalah mempunyai pipi yang boolat..hehehehe..aku mira dan yaya..lepak dengan kawan lama adalah sangat best sebab boleh sembang kenangan lama-lama time zaman sekolah..zaman sekolah adalah kenangan yang sangat best..owh, rindu sangat dekat kawan-kawan lama..huhu..


dan sebelum balik aku tapau mcd dulu..spicy chicken mcdeluxe..sampai kolej terus telan..lapar-lapar..hihi..time snap pic nie kentang aku dah telan dalam kereta..nugget dah tinggal dua baru aku ingat nak snap pic..ngee..sedapkan tengok?? heeee..




p/s: kawan sekolah adalah terbaik =)

12 comments:

AmirFX said...

Tutti fruity tu macam sotong jer.. Sedap ker?

Joe_Hans said...

aishhh!! tergugat diet nie!

Jue said...

Aku kalau bosan pun snggup wat camtuh weh. Nsb ko x upload gambo nandos tu close up, fav weh!

Myra Amira said...

aku rse kan, tajuk kau boleh buat, Jalan2 cari makan bersama Amira.. hahaha... Aku rse aku melantak banyak plak time tu... hehehe...

::FAIZ FARISH:: said...

makanan buat aku lapar

Edy Fee said...

mulut sape bsarnye gigit burger tu..huhuuhh

zOeY zAu YaH said...

tgk2 terus rasa lapar =.="

Rtp Farra Arisha said...

hehe, entri ini penuh dengan makanan. terasa lapar la plak! :D

Finaz Jaafar said...

okay fine buat kte rasa lapar jugak..hisshhhhh!!!

eh pe brg spicy chicken mcduluxe..? prosperity laaaa...=P

Qamaruls said...

saye pun tak penah g mines. .
sila bawa saya pula haha.

Adylia Qarissa said...

pasti seronok bila keluar dengan kawan lama kan?? :)

Pocket said...

dapat kasut? sndiri bayar tak kira 'dapat' sis.

dapat kawan baru!
yg ni memang xperlu bayar.

pergh! the mines!
nampak sungai! nampak sungai!