Saturday, June 9, 2012

Habis Sudah..

nampaknya cuti sem aku dah pun tamat..esok aku dah kena balik kolej..dan isnin dah mula kelas..barang-barang pun dah packing, tinggal lagi sikit-sikit je belum sebab ada yang nak guna lagi..eceli tak tau la apa perasaan nak mula sem baru ni..cam tak berapa nak semangat jer..time asasi dulu kalau nak bukak sem bole di katakan aku diantara yang bersemangat..tapi kali niee...

macam takde hati pulak..hurmm..jangan dalam kelas nanti tak semangat sudah..mungkin dah sampai sana nanti okey la kot aku..lagi-lagi dapat jumpa kawan-kawan..dekat tiga bulan jugaklah aku tak jumpa dorangkan..dah dok rumah nie, susah sikit nak hangout dengan member-member..harap sem 2 nie..lebih baik dari sem 1 dulu..amin..mintak-mintak di permudahkan segala urusan..


time nie aku keluar dengan anak buah aku pergi beli barang-barang keperluan kat kolej nanti..die pon dok sebuk nak cari hadiah member die..1st time keluar pergi beli barang sendiri..selalunya dengan parents tapi parents kena jaga anak-anak buah aku kat rumah..tapi lagi senang kuar sendiri bole pergi mana-mana yang aku nak..


ni baru sikit..haha..campur dengan barang-barang anak buah aku..tapi aku punya lagi banyak kot..belum dalam bonet lagi..nasiblah masih muat letak dalam kereta..agak banyak la gak barang-barang yang aku nak bawak ke kolej nanti..fuuuuu....

so bila dah dekat kolej.. mesti susah nak online dah..huhu..terpaksa online pakai broadband yang linenye lembab nak mampuiih..huhu..susah lah aku nak BW kat blog korang..nanti korang pun tak sudi nak singgah blog aku..hukhukhuk..tak suka nak online pakai broadband sebenarnya..kat kolej takde lagi dah masakan ibu, tilam yang empuk dan segala bagailah..kena himpit naik train..kalau kat rumah nak pi mana-mana je naik kereta..huhu..takpelah demi menuntut ilmu..dan masa hadapan,akan ku gagahi juga =)




p/s: wish me luck untuk new sem =)

38 comments:

Ezy Chiaki said...

memborong sakan!
hehe..

_aLiaHwaFa_ said...

amboi kak yatt, tengok gambar macam tengah tekan minyak je. haha

man said...

hahahah...bnyknya barang.

Elysa Sofia said...

broadband memang lembab..guna lah apa jenis pun.huhuhu wifi jugak elok =p

Syahidah Daud said...

banyak nyaa barang :O

SYUHADA said...

untungla beshopping kan.. tape, cuti nanti haku pulak..hehehe

Cik Yatt said...

Ezy Chiaki>> haha.mesti.!

Cik Yatt said...

_aLiaHwaFa_>> shhhhh..! :P

Cik Yatt said...

man >> untk stok berbulan tu..

Cik Yatt said...

Elysa Sofia>> btoll!! huhu

Cik Yatt said...

Syahidah Daud>> new sem

Cik Yatt said...

SYUHADA>> hamboi..blas dendam..haha

elyna mirsada said...

singgah cni,wow leh tahan shopping..^_^

Nurrul said...

wahh , best kak Yatt..
tapi kalau pergi dengan parents lagi best sebabnya boleh main ambek jer barang.. hehe :P

ain vanilla said...

best pg shoping sendiri ..

fatin hanani said...

haha..setiap kali nk msuk kolej mesti ada bnyk benda nak borong kan..padahal ada ja yg lama2 hee...fatin pun macam 2 lah hee

ermm abaikan dulu pasai BW nih hehe... Study penting agi hee :D

Rara Nasiha said...

goodluck untuk sem baru :)

AmirFX said...

Gud luck Yatt...

jaakechik said...

hamboii cik yatt serius nya drive! control ek? muahahaaa

Cik Yatt said...

Nurrul>> tu btul2..ni kena bjit2 sbb bgi duet ckup2..huhu

Cik Yatt said...

ain vanilla>> yup..sngt suke

Cik Yatt said...

fatin hanani >> baik awak :)

Cik Yatt said...

Rara Nasiha>> maceh

Cik Yatt said...

jaakechik >> haha..muke mmg camtu..

Camy Alya said...

goodluck! :D

ctm said...

Gudluck sem baru :)

CintaZulaikha said...

syoknya dah nak balik kolej kan..teringat zaman dolu2..kehkeh..

alah dik, kalau sibuk camne pon, akak sudi ja singgah belog adik, tu pon kalau akak pon ada masa terluang, kehkehkeh..

zOeY zAu YaH said...

mula2 start sem bru mmg camtu kan.nnti dah mula gi klas ok lah tu hihi..byknye brg dia hihi..

gdsbnga said...

cuti sem kite habis ahad depang . tak sabar nak masuk sem baruuuu ^^

Cinta Misteri said...

Ramai dh nk balik blaja...yg dah tkleh online lg pown ada..

*goodluck 4 ur new sem

ABU said...

Ni kompom satu dua hari kat kolej kemalasan akan menimpa.. Masih feeling2 cuti hahaha

sufi said...

vitagen purple..!!! haha

Hanie Dew said...

hbs brg kat kedai ko beli sume..ahahahahaha..
lek la, pas cuti lama mmg cenggitu perasaanya..ahhaa..nnt dah jumpe member2 kamceng tu tak nak blk umah pulak. XD

Cik Yatt said...

CintaZulaikha > maceeh kak..hee

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH> haha..nilah yatt

Cik Yatt said...

ABU >> tak sbb ak rajin..aha

Cik Yatt said...

sufi>> haha..kali ni beli 1 bungkus..sbb nnt ada org hbeskan :P

Cik Yatt said...

Hanie Dew>> klu ikotkan mmg nk cmtu..hahaha.. erm..oke da skrg..:) tak aku ank ibu so kene balik slalu..haha