Friday, January 6, 2012

Aku Yang Meriah =)

Assalamualaikum....
hyee..korang..belog aku senyap beberapa hari disebabkan takde idea atau cite best aku nak cerita..ape lagi terbengkalailah sementara..hee..sian die..ni pon sebenarnye takde cerita best pon..just nak cerita semalam meriah sungguh aku pakai..hahaha..dari ujung rambut sampai ujung kaki kot..hahaha..rasanye first time aku pakai semeriah ini..ngeh2..ramai dok tegur comel..ops..! hahahaha..


see..meriahkan?? haha..dari jauh dah boleh nampak aku..takpelah..bukan selalu pun..ngeee...tu je ak nk cite okey..byee..!


p/s: rasa hepy hari nie.ehehehe

7 comments:

miss Fyqa said...

phewitt.

eh apesalah nya sekali sekala meriah... :)

AmirFX said...

Kasut tu ada smiley face sebab tu nampak meriah kot... haha..

Hanie_Dew said...

meriahla macam bunga api tahun baru.

kaler ceria cenggini baru rock.eh comel. (^__^).

Hanie_Dew said...

lelaki makin ramai pandai masak. masanya utk pompuan jadi retired dari title yg significant ngan pompuan.

zOeY zAu YaH said...

i like meriah2...hehe

semutsengal said...

eh, sama dengan DP lah.


HAHAHAHAHAHAH

budakijaupendek said...

hahaha
kasut tu shomell le.. ^^