Tuesday, December 27, 2011

Hadiah

di kehangatan petang...... serius hari nie sangat la panas..grrrrr..aku duduk dalam bilik dok menghadap esemen pikir idea..menggelegak otak aku..kipas pusing laju pon tak dapat mendinginkan suasana..kene pasang aircond baru la tak panas agaknya..tapi bilik aku takde aircond pulak..huhu..tunggu kerja nanti, aku pasang satu..barulah dapat mengharungi hari-hari panas dengan aman..hehe..

walaupun cuaca yang panas, yang boleh membuatkan kulit aku cair..tapi hati aku tetap sejuk..kenapa?? sebab aku dapat hadiah..! yeeyy..! hadiah nie, pemberian kawan aku time kecik-kecik dulu..selalu main sama-sama..tapi dah besar nie..takde da nak sama-sama..masing-masing sebuk dengan urusan pelajaran..kitorang contact balik pon sejak aku kerja dekat cyber cafe kampung aku..kalau tak..takde nk contact-contact lagi kot..


for me..?? aawww..aawww.aawww..! ehehehe.. siap antar depan rumah lagi..rumah die dengan aku pon tak la jauh mane..dekat jer..jalan kaki pon sampai..tapi aku nak jalan kaki? jangan harap lakan..haha..demand betul..


walaupun birthday aku dah lama berlalu..tapi masih dapat hadiah..hehehe..actually die nak bagi lama dah..tapi aku kat kolejkan..baru kali nie cuti lama..so baru la dapat..tak kesah la..dapat bile-bile pon..bagi tahun depan pon takpe..janji hadiah..sape tak sukekan hadiah en..hikhik..thanks Iddin.. di sebabkan hadiah tu macam comel..sayang lak nak bukak..ngeee.~

7 comments:

AmirFX said...

Cekelet? Macam sedap.. Pos sini nak test rasanya.. haha...

NUR AYNIE said...

nk jugakkkk...=)

zOeY zAu YaH said...

uiii comelnya..mesti sdp tu..

Myra Amira said...

untunglah wehhhh.... bak cni sikit.. hehehe

Finaz Jaafar said...

dah tu mana hadiah saya???huwaaaaa

Hanie_Dew said...

mintak mintak mintak. Idin...nak jgk cekelat comel.

si ngokngek said...

alahai besawnya...dlm tue semua coklat ka?kak taknak kasi kita skit ka*muka innocent..

mna iddin tue..nk jugak..hee