Wednesday, December 28, 2011

My Little Sleeping Beauty

hari nie aku dapat melepaskan rindu kepada si comell Fiyya..sukenyee...pagi-pagi after pergi pasar, tetiba ibu cakap hari nielah pergi tengok Fiyya..ape lagi..setuju la jekan tanpa berfikir panjang..lama dah tak jumpe ini budak.. lastu jumpa time die berumur 3 hari..hehe..sekarang umur die dah 28 hari..dah nak sebulan..minggu depan kena enjet..hihihi..

yang geram sangat dengan budak kecik nie adalah, die takkan bangun if korang wat ape pon kat die..lene je die tidur..aku duduk dekat dengan die punye lame, kaco die tidur..tetap lena je..geram betul..nak tengok die bukak mata..jangan harap la..grrr..aku dok picit-picit pipi die, cium-cium, cuit-cuit, segala bagai la aku buat,,takde effect sikit pon..tetap lena..

abang die dok bising-bising jerit-jerit pon die tak bangun..kalau budak lain..dah nangis da kot..tapi bagus..senang jaga budak macam nie..die just bangun nak susu dengan lampin die basah..pas dah dapat semua tu..kejup je die boleh lene balik..grrrr...nie pon die jaga sekejup je..dapat la tengok die bukak mata..


budak kecik yang lene di ulit mimpi-mimpi indah..hehe.


pakai tudung..


tak pakai dah..hehehe..



macam-macam aku buat die still lena..kedekut betul nak bukak mata die tu..nak dengar sore pon payah..senang la ibu die jaga..nanti ada anak nak camni gak la..senang jaga..hehehe..opss..;)



p/s:tengok baby..tenang je hati..hilang rasanya masalahkan..=)

27 comments:

gdsbnga said...

comellllnyeeee :D

EnciK AxixOu said...

28ari dh beso cm 2..mse kuo wpe kilo 2???comel tolll

Joe_Hans said...

gambar last macam tengah berdoa.. hohohoh

budakijaupendek said...

lenanya si comei tidur ^^

AmirFX said...

Kiut jer pipi.. hihi..

nurkaloi said...

ini kategori buli dah nie hehehe

Nalisa Syahira said...

tengok baby pun dah tenang , jadi bay lagi gila tenang , haha ,

Cik Yatt said...

gdsbnga>>

cam auntie die lakan..hehe

Cik Yatt said...

EnciK AxixOu>>

hee..jenis yg cpat bsar..abg die pon cmtu gak dulu..

3.7kg..:)

Cik Yatt said...

Joe_Hans>>

hehhee..

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

trsangat lah lenenyee..he

Cik Yatt said...

AmirFX>>

geramkan? hee

Cik Yatt said...

nurkaloi>>

hahaha..takpe bkn slalu..

Cik Yatt said...

Nalisa Syahira >>

haha tahu takpe..tak yh pkir pape pon..

Hanie_Dew said...

nama pon babay cik kak oit.mmg la keje dia tido, susu, tido je ko tunggu dia dah 3-4 bulan. hahaha..

kalau stress tgk baby la mmg boel hilg stress. bau dia pun sedap je..

sLpmEpLz™ said...

comel ngat aih :D

Adylia Qarissa said...

Bb ckp tidur lg best dr buka mata hihihooo

Edy Fee said...

comelnye..ase nak kokak je pipi tu..hehehe
jd baby sitter la ni yer

zOeY zAu YaH said...

syok btl tgk dia tido hihi..

Finaz Jaafar said...

alahai tenang je dia tidur..sweet kot

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

tak saba bile da bsar skit..hehehe..

tau takpe suke ciumm..hehe

Cik Yatt said...

sLpmEpLz™>>

hehe

Cik Yatt said...

Adylia Qarissa>>

org bsar pon cakp cmtu gak..hehe

Cik Yatt said...

Edy Fee>>
kokak???

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

rasa mcm nk join en.hihi

Cik Yatt said...

Finaz Jaafar>>

mmg teng sngt,,,,

teratak hati said...

senangnya dia tido tk de terkejut2 pun ye..