Thursday, October 6, 2011

Esok Yey.!

cuti sem aku dah masuk 3 minggu..tapi kebanyakannya aku menetap je kat rumah..dan minggu nie, aku start masuk satu kelas..kelas ape? nanti aku cerita keh..so esok aku akan keluar berjalan-jalan..yeyy..! sangat teruja tunggu esok okey..sebab, aku akan keluar dengan My Adeul..hehe..tak sabar nie..dah rindu..ngee~

lepas tu hari sabtu aku keluar dengan member sekolah aku pulak..nampak, berjalan sakan aku..haha..alang-alang sabtu ahad free takde kelas..baek aku keluar jalan-jalankan..asyik duduk rumah je..boring la..duduk rumah pon bukan buat ape..online je keje aku..so nak buat aktiviti yang banyak bergerak guna kaki..hehehe..

so korang, ape aktiviti hujung minggu korang.?? keluar dengan family ke? buah hati ke?? dengan kawan-kawan ke?? takkan duduk rumah je kot..jum ikut aku pi jalan-jalan..hehehe..banyak cerita best nie kat wayang..bole la pi tengokkan.??


muke aku akan jadi macam nie, sebab nak kuar dengan buah hati..hehehe..sila jangan menyampah..=)




p/s: tak sabar~

38 comments:

cuci-suci said...

untunggg lah ad yg syg ..ngeee !!!

budakijaupendek said...

hehe
muka berseri je time dating.

hafiz hafizol said...

wa..make up tebal.. haha #larikkkkkkk

Hans said...

hohoho
berseri2

AmirFX said...

Stay kat umah jer minggu nie..

zOeY zAu YaH said...

nk ikut pi dating boleh? haha

Kamsiah said...

lawatan sambil belajar kat sini...:)

Jue said...

aku hujung minggu dok umah sbb x sihat =)

wah muka bseri eh nak p dating

Hans said...

duduk rumah tidur puas2

mr.syazwan said...

patut ada merah2 kat pipi tu

haha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dear, u pakai tuddung awning camtu lg nmpk cantik.seriusly =)

Liquid said...

muka sungguh excited disitu ehehehe =)

.kozue. said...

menyampah-nyampah ni hahaha *joke

Qaseh dalia adelia said...

berseri2 nak jumpa wahati

~izan~ said...

comel kemain adik sorg ni =) muka hepi tu hehe..takde la muka ketat ngorat dek abg ais lagi yer hehe...

Cik Yatt said...

cuci-suci>>

smue org ade yg sygkan..ehehe

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

msti la berseri2..kate time dting..hee

Cik Yatt said...

hafiz hafizol>>

manede la..hahaha

Cik Yatt said...

Hans>>

smestinyeee...

Cik Yatt said...

AmirFX>>

borg la

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

bole2 tpi dok jejauh ye..hhehe

Cik Yatt said...

Kamsiah>>

wah rmbongan..:)

Cik Yatt said...

Jue>>

yeke..smoge cpt sehat keh.

Cik Yatt said...

Hans >>

hari2 tido..brjln jrang2

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

hahaha..prli k ape.?

Cik Yatt said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid>>

yeke?? hehehe..thanks..asni nk pkai cmni jela..ngeee

Cik Yatt said...

Liquid>>

hahaha..msti~~

Papa Mifz said...

aktiviti hujung minggu papa mifz x tentu...kalo cuti berjalan la...kalo x kojo...huhu

Cik Yatt said...

.kozue. >>

hahaha..jngn la jeles.

Cik Yatt said...

Qaseh dalia adelia>>

mesti la.hee

Cik Yatt said...

~izan~>>

ehhee..msti la kak..nk jmpe kekasih atikan.. kne la muke snyum.tak bole ketat2

Cik Yatt said...

Papa Mifz>>

mklum la org bkerjaya.

♥ cik kieranaa ♥ said...

suke leteww..kua ngn buah hati.
hehe

Hanie_Dew said...

muke harus la hias secomel yang mungkin nak jumpa buah hati. lain la kalau jumpe buah pear atau buah anggur, ngap je.

Cik Yatt said...

♥ cik kieranaa ♥>>

mesti la suke..hehehe

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

hehehehe,,btul sngt la tu..:)

Hanie_Dew said...

ye ye...baju kurung memang lebih selesa cepat dan mudah. la ni aku tgh carik baju kurung yg ble bagi bos aku tgk. wow! cantiknya u beli kat mane. haaa baru ko tau korporat ke keparat kan.

Myra Amira said...

amboi skrg update pasal hari2 bahagia je kan... cessss! hahahaha...