Monday, October 10, 2011

♥ 7.10.2011 ♥ Wif My Adeul =)

hye korang..lama dah aku tak berblogging nie..sebuk untuk dua tiga hari nie..sebabnye..sape yang baca entry aku yang lepas, konfem-konfem die tahu..hehe..ingatkan aku nak update semalam..tetiba balik rumah chager lappy aku rosak..aduh..bengang betul..dah la berapa hari tak berblog walking nie..dah rindu dah dengan blog-blog korang..korang pon mesti rindu akukan?? haha..perasan lebeh je aku nie.. so entry kali nie..aku nak cerita pasal perkara yang membuatkan aku tak sempat nak update blog..hehe..silalah jangan menyampah nak baca ye..kalau menyampah..tak yah la baca..senangkan..=)

so perkara yang membuatkan aku tidak sempat untuk berblogging adalah..bersuka ria bersama buah hati..hehehe..dan jugak member aku..hari jumaat 7.10 tue aku berjalan dengan buah hati aku..kitorang lepak Mid Valley..just jalan-jalan, makan-makan. sembang-sembang..nak tengok wayang cite tak best..lagi pon nak sembang puas-puas..sebab kitorang bukan senang nak jumpa..sebab masing-masing belajar jauh..nak kata tak sembang sebelum nie..memang hari-hari..tapi dekat handphone..berbeza sangat..sapa yang buah hati die duduk jauh-jauh mesti fahamkan.?? macam kak Zoey..kan..kan.? so bile dah ade dekat depan mata..mestilah nak sembang puas-puas sambil pandang die puas-puas..auuuww..hehehehe..



nie time tengah makan tengahari..susah tol nak soh die pandang kemere..


kalau aku..memang hantu bergambar..haha

nie nasi yang aku makan, nasi goreng tomyam ayam..rasa die bole tahan la..pedas-pedas..nasib la pedas..kalau tak, tak berapa selera la aku nak makan kot..yang ni pon aku tak habis..die yang tukang licinkan aku punya pinggan..selalunya aku yang licinkan pinggan die..nie dah terbalik lak..hehe..btw suka sangat tengok die selera makan..

die pulak pilih Nasi Special Sos Daging..die kata tak berapa nak sedap..aku rasa sikit die punye, sos macam masam-masam..aku tak berapa sangat makanan-makanan masam nie..tu la..mula-mula die punya bangga dengan keropok besar die tu..hehehe..

lepas tue..die belanja makan eskem Baskin Robbins..thanks mucuk..dah lama tak makan eskem nie..

yey..! akhirnya pandang kemera..auuuww...tak boleh tidur malam camni..shomell...hehehe..haiipp!!.. korang jangan tengok lama-lama..

pic nie die yang pilih soh letak kat dalam blog nie..hee..sebab.......


.....die kata pic nie muke die buchak, dan muka aku separuh, die nak muke aku penoh..heee..suweeettt...


and andulgence cake from Secret Recipe..untuk ulangtahun kami yang ke 5 bulan..7.10.2011..tak sangka sebenarnya dapat jumpa pada tarikh nie.. hari yang sangat heppy........




nie time esoknya..aku keluar dengan member aku..sebab aku lepak rumah die 2 malam..mekaseh ye Muslihah..so sabtu tu, keluar dengan kakak die..kakak die shopping..kitorang pergi Plaza Alam Sentral Shah Alam..1st time aku sampai sini..hehehe..time kitorang datang tu..ada wat promotion ape tah..celcom kot..tapi time tu ada artis Mirwana, Azza Elite, Fahrin Ahmad..woooo..dapat tengok Fahrin depan-depan..haha..batak..btw..aku tak minat pon dekat Fahrin Ahmad..soo..biasa-biasa saja..kalau Faizal Tahir aku tarik bawak balik rumah..boleh?? hehehe..


jadi model jup sambil menunggu kakak si muslihah ni shopping..hehehehe..

mus ni blogger gak..bole la pi usya-usya blog die ye dekat sini....poyopolifestory.. sebuk soh aku promote blog die..hehehehe..




p/s: tahniah untuk KOZOE jdi followers aku yang ke555..shantek lak no tu..=)

40 comments:

Kathy Tuah said...

PJJ (percintaan jarak jauh) lah ni? sama lah kita :')

Jue said...

Wah p dating kat MV eh. Best2. Lama dah weh aku x p situ. Siap mkn ice cream sgala *telan air liur jap hahaha

Ala aku br plan nak tenung bf ko, nsb dah kna warning hahaha *gurau je lah

Iwanski said...

happy nyee..

Hanie_Dew said...

bf ko muke comel. cam muke adik aku je. hikhik. nak tenung lama lma sib baik haben ada kat sebelah. hahhahaha..*gurau je*.

AmirFX said...

PJJ belum pernah rasa lagi.. haha...

~izan~ said...

hepinyer dia..hehe..akak spjg kawen mmg PJJ.. sorg darat sorg laut huhu..

zOeY zAu YaH said...

sedapnya aiskrim..eppy anniversary ya =)

Hanie_Dew said...

jgn caya sikit pun kat mlm ni. jauhi.

budakijaupendek said...

wewittt.. dating hari anniversary.
^^

::FAIZ FARISH:: said...

nice glases

Edy Fee said...

sweet nyerr.hahaha
all the best

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

secret recipes!! lame tak gi =)

Cik Yatt said...

Kathy Tuah>>

yeke?? huhu,,sdey3..

Cik Yatt said...

Jue>>

yup..sedap woo eskem..so pi la kuar brjln..

hehe..jngn tnung..

Cik Yatt said...

Iwanski>>

opcoz..:)

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

yeke? shomellkan? haha

Cik Yatt said...

AmirFX >>

sbb slalu dpt yg dekat2 eh..

Cik Yatt said...

~izan~>>

dah kawen lagi la parah rasanyekan kak?

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

thanks..=)

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

hehe..kbetulan

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

tq

Cik Yatt said...

Edy Fee>>

thanks2//

Cik Yatt said...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid>>

jum pi..hehe

Adylia Qarissa said...

so sweet :)

Finaz Jaafar said...

amboii date kat MV eh..da lama tak pi sana la..
ermm bf kamu quite emcem..aip aipp..tettt~ hahaha

bloghok said...

pjj?

Papa Mifz said...

hari tuh baru mkn choclate indulgence tuh..terbaik...

Rtp Farra Arisha said...

uhuk uhukkk :) hehe.
btw, enjoy ur day very well :)

merahitujambu said...

kemain happy..

BENA said...

muka kamu macam kawan kite tau . heeee ;)


haipp kite datang blog dia . heee ;)

Cik Yatt said...

Adylia Qarissa>>

suweeeettt...:)

Cik Yatt said...

Finaz Jaafar>>

hhehehehe..yup... so pi la unjung mggu ni keh..

haiipp2..hehehehe

Cik Yatt said...

bloghok>>

yup PJJ...

Cik Yatt said...

Papa Mifz>>

yeke..sdap en..lgi2 sjuk...nyum2..

El-Janna said...

wah kemain lomentik algi

Cik Yatt said...

Rtp Farra Arisha>>

thanks..:)

Cik Yatt said...

merahitujambu>>

tntu...^_^

Cik Yatt said...

BENA>>

yeke2..sape2? meh knalkan..hee

Cik Yatt said...

El-Janna>>>

hehehe..mesti la kne rmantik2..

budak.mata.empat said...

wah,suka lah tuuu dapat kuar ngan mr.mucuk diyeee...... harap kekal selamanya yerk.. ^^