Thursday, October 13, 2011

My Kim KiBum..

hehe..kalau korang baca tajuk mesti korang dah mula terbayang jejaka-jejaka korea macam gambar kat bawah niekan.?? sebenarnya..bukan aku nak cerita pasal jejaka-jejaka korea nie pun..sebab aku tak ada yang minat artis korea yang bernama Kim Ki Bum..aku minat yang lain..tapi tu aku tak nak cerita pon..ehhehe..dan sekarang memang aku tak dapat nafikan, ramai antara korang minat jejaka-jejaka kat bawah niekan.?? ngaku cepat..! ahaha..bese letew artis korea...aku pun salah seorang peminat korean nie..


so Kim Ki Bum yang aku nak ceritakan adalah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yang ini.....hehehe..
bagi aku die lagi shomell dari tiga jejaka yang kat atas tu..manja, mengade-ngade, menggedik..semua die ada..haha..korang jangan gelakkan lak aku bagi nama korea..sebabnye..aku dah takde idea nak letak nama apa..so nama artis korea aku tibai..haha..aku panggil die kibum je, senang..die kucing jantan..tapi penakut kalah kucing betina..sebabnya..time die lahir die sekor je jantan..adek-beradik dia yang lain semua betina..so die macam kakak-kakak sikit la..*kucing pon bole eh.?? hahahaha..tak kesah la..janji aku sayang die..


kegemaran dia adalah lepak di dalam rumah..kalau orang bukak pintu dielah yang pertama masuk..seronok betul die tidur kalau dapat masuk rumah..


pastu..die nie kalau tidur..suke sangat wat aksi shomell..geram betul tengok..dapat kat aku..memang aku cubit-cubit die..geram sangat..! ahaha.. dan satunya..die kalau tidur kepala die mesti sandar kat mana-mana, tak kesah la..janji kepala die beralas..dah macam manusia..ibu aku cakap..macam orang tua-tua dulu tidur..hahahaha


tengok buat aksi menggedik bila tau ada orang nak snap pic die..adeh..ikot jejak langkah aku dah nie..hahahahaaha..


manja..!


tengok die buat lagi sekali..alas kepala die dekat kaki kerusi..haha..shomellkan?? handphone aku pun pernah jadi bantal die..Pffttt...time nie aku dok kacau die..pastu die datang kat aku..mintak pangku..pastu urut-urut..okey yang ni aku tak berapa suka..sebab die urut sambil kuarkan kuku die..adoii..haha..dekat ibu pun die manja jugak..die pernah sebuk nak pangku kat ibu aku, time ibu aku tengah membersihkan pasu bunga kat depan rumah..ngade..~~




p/s: seronok melayan kucing nie, menghiburkan.. =)

33 comments:

Adylia Qarissa said...

laaaaa..kucing rupanya...hahahaaa..wat suspek jer..!! opppsss :D

merahitujambu said...

comelnyaaa suka haiwan berbulu..=_=

AmirFX said...

Kucing rupanya... haha..

budakijaupendek said...

suka kucing asalkan tak mencakar ^^
pic last paling comeii...

mizzkechique said...

uishh, kucen rupenye.. hehe

Cik Yatt said...

Adylia Qarissa >>

hahaha..ingat pe.?

Cik Yatt said...

merahitujambu>>

harimau bestkan.??

Cik Yatt said...

AmirFX >>

iye kucing.

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

kibum nie mnje, tak cakar.

Cik Yatt said...

mizzkechique>>

hehehe

zOeY zAu YaH said...

nama kemain glamer haha

BENA said...

hikhik. bena tak suke kucing. sebab takut semuaaaaaaaaa haiwan. kecuali semut. hee ;)

::FAIZ FARISH:: said...

comel gile

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

hahaha..asek org je glemer..kasi la kcing nme glamer gak..

Cik Yatt said...

BENA>>

yeke? haha..semut sye tak suke..

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH:: >>

mcam akkan? haha

asfira aminuddin said...

alala comelnyaa babe. i ada sekor kucing warna sebijik macam kucing u ni. tapi dah mati dah sbb tua. namanya awang. haha. :)

ILA HonEyBuNNy said...

aloo awat manja sgt neh....
lentok ja dia tido...hehe

Liquid said...

comey =) umah mymacik byk kuceng2 au ehehehe

Wani said...

alololo.
tergoda "___"
haha

*follow blog ni :)

Cik Yatt said...

asfira aminuddin>>

hehehe..die memg suke wat muke cmtu..owh yeke..ade ganti yg bru tak.?

Cik Yatt said...

ILA HonEyBuNNy >>

die memg gitu..haha..suke lentok2.

Cik Yatt said...

Liquid>>

yke.? nak 1,? haha

Cik Yatt said...

Wani>>

trgoda? jngn ngorat lak..haha

Edy Fee said...

teringat pada mine...miko namenye.hurmmm sedey..

teha said...

suke kim bum yg ats skali tu.. hahhaha !

HazHand said...

kenape kucing ni comel mcm aku..hihihihihhihihi

Cik Yatt said...

Edy Fee>>

nape.?

Cik Yatt said...

Wani>>

ehehe..okey.

Cik Yatt said...

teha>>

tu tak best.

Cik Yatt said...

HazHand >>

perasan la kau..haha

~izan~ said...

oo manja2 kasar yer..mau cakar tuannya yg comey yer ehehe

Zul Fattah said...

kucing ni,.. pandai r.. berlakon