Sunday, October 16, 2011

Mid Valley + Surprise...!! =D

hye..cerita semalam, hari nie baru aku baru aku nak buat entry..macam biasalah..dah penat-penat..tak larat la nak menghadap belogkan.?? komen-komen at blog korang pon aku tak larat..tapi kejup lagi aku singgah komen okey.?? semalam..aku keluar berjalan dengan anak-anak buah aku..first time keluar dengan dorang..sebelum ni dengan parents..tapi sekarang dah besarkan..so takde hal la..

so kitorang rancang tengok wayang..discuss time tu gak nak tengok cerita ape..haha..last-last pilih al hijab..orang kate seram..so try la layan..aku suka cerita seram-seram nie..tapi faham-faham la hantu melayu..serius..orang lain tengok terkejut den menjerit..aku boleh gelak terbahak-bahak..bole?? serius hantunye kelakar..walaupun muka-muka dorang agak ngeri tapi..aku tetap nak gelak..pastu anak-anak buah aku bising-bising nape aku tak takut..adeh..dah tak takut nak buat camne..aahahahaha

dan lepas tu..aku terjumpa sorang blogger nie..mula-mula perasan dekat ktm Kuala Kubu Bharu..pastu dekat mid..aku nak tegur, tapi die dengan awek die pulak..adeh..segan aku..cuak pon ade..kot-kot kene marah dengan awek die..tak berani aku nak tegur pakwe orang..kalau die sorang-sorang aku berani la..geram sangat nak tegur..tapi tak tertegur sebab aku ni jenis kalau jumpa orang yang aku kenal memang aku suka tegur..tapi kali nie tak..hohoho..blogger yang aku maksudkan..aiman..


pastu pulak..dalam pawagam..aku dapat tahu satu benda yang membuatkan aku tak boleh nak duduk diam..dan tak kurang feel aku nak tengok..sebabnye adalah surprise yang aku tulis at tajuk entry aku tu..pasal...buah hati aku ada jugak dekat mid time tu..die datang buat surprise kat aku walaupun tak berapa nak jadikan..haha..die datang dari kedah sebab nak buat surprise kat aku..adehh...terharu sangat-sangat..suweeett...gile...!! sanggup datang dari jauh sebab nak buat surprise untuk aku..thanks a lot B..love U banyak..banyak..banyak..!!!


nielah jejaka saya yang buat surprise tu, hebat sangat !..=)


time nie tengah tunggu ktm yang sangat menepati masa tu..ggrr..+_+"


dress aku hari tue..amacam okey?? hahaha..


makan sama-sama..=)


seronok bila ada orang bole tolong tangkapkan gambar..hahaha..nie anak-anak buah aku..btw yang pakai shawl warna-warni tu..member anak buah aku..tapi die pun panggil aku achik..so anak buah aku jugak la..ngeee



btw..aku hepy sangat hari nie..sebab kejutan tu ..anak-anak buah aku okey dengan die..dan die pon okey dengan anak buah aku..enjoy sangat-sangat dorang..walaupun baru first time jumpa..tapi mesra da macam banyak kali jumpa..siap gurau-gurau lagi..aku tak nak la just dengan aku die okey..aku nak dengan family aku pon die okey..baru la best camtukan.?? membahan dan dibahan..gembira sangat-sangat..=)


mesra sangatkan?? kalah aku dah nie..haha..tapi aku suka tengok kemesraan dorang..=)


^_^

bangga menjadi yang paling tinggi antara dorang..hahaha..tapi dengan buah hati..okey kalah..hee..yang hujung tu tipu..die jengket..

melayan perangai masing-masing yang gila-gila..mencipta kenangan yang sangat indah..dorang pun dah sebuk cakap dengan aku..nak keluar sama-sama lagi..seronok katanya..insyaAllah ada rezeki enjoy sama-sama lagi..


27 comments:

AmirFX said...

Comel la anak buah yang pakai shwl pelangi tu... Macam takder kaitan jer komen nie dengan entry... haha...

mr.syazwan said...

wawawa

gmbr no 3 tu?

mak tau x ni?

kehkeh

mr.syazwan said...

mata ni asyik2 terpanah ke tudung ala2 pelangi tu je

uhuhu

>.<

Lily_Kif said...

jeles okey !!!

Pocket said...

wah! ni mesti si anak buah tu yg dok plan nak surprise kan kamu kan :D

eheheh tak menjadi yek?
Filem antu.
ada persoalan menarik pasal pilem antu,
'kenapa kita nak bayar orang untuk takut-takutkan kita?' :D
heheheh

merahitujambu said...

smlm baru lepas layan..ngeri jeee.haish

zOeY zAu YaH said...

untunglah dia kan hehe

hyz said...

al hijab x seram... huhu

Adylia Qarissa said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa...... :)

Cik Yatt said...

AmirFX >>

hamboi smpat usya.

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

hahaha..tak tahu..

ait..takkn nk ngorat kot? bdak2 agi tu

Cik Yatt said...

Lily_Kif>>

jeles ape ha mus,?? haha

Cik Yatt said...

Pocket>>

tak la..buah hati yg plan..ktorg tak tak tahu ape2 langsung pon..

hantu..tok hburan je pon..:)

Cik Yatt said...

merahitujambu>>

srius tak ngeri langsung..haha

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

heee..untng sangt2..:)

Cik Yatt said...

hyz>>

yup tak seram..hoho

Cik Yatt said...

Adylia Qarissa>>

best sangat.....!!!! :D

budak penjara said...

aku seram la klu layan citer2 hantu ni..haha

::FAIZ FARISH:: said...

aku suke crite seram. but Al Hijab tak berape nak seram bagi aku

Blueice Butterfly said...

~waa..bestnya ada surprise..hehe :)

fazrulnoor said...

mv ni tempat keje saya..rajin2 la dtg sini..eh terlalu depan rumah awak plak..esh salam..hiii

Edy Fee said...

sekor je kumbang.hahahhaaa
hurmm best ke al hijjab tu..tak yakin nak tegok sebab piere andre blakon.haha

Cik Yatt said...

budak penjara >>

pnakot ke? haha

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH::>>

bkan tak brapa nk seram..tak seram la

Cik Yatt said...

Blueice Butterfly>>

best sngt2...!

Cik Yatt said...

fazrulnoor >>

yeke..keja atne?

Cik Yatt said...

Edy Fee>>

chill...bole thn la..asal tak mnt ye