Friday, October 21, 2011

Akhirnya..Alhamdulillah

hari nie..pagi-pagi buta selepas solat subuh..aku bersiap untuk ke kolej aku sekali lagi..sebelum ni aku pergi sebab nak hantar borang usrah..tapi kali nie..aku pergi sebab nak ambil offer letter..offer letter untuk aku sambung pengajian aku ke peringkat ijazah..alhamdulillah..syukur sangat..dapat jugak aku ke ijazah..lama aku idamkan benda nie..

time tengok result..alhamdulillah semua pass..walaupun pointer agak menurun..huhuhu..ijazah nie..aku kene buat betul-betul lagi..nak grad cepat..semoga perjalanan aku menuntut ilmu di permudahkan..aminn.......


kos yang aku ambil


aku janji pergi dengan minah nie..tapi die lambat..last-last aku tunggu dekat kolej aje..sebelum ni pon pergi dengan die jugak..sekurang-kurangnya..balik berteman..


pic-pic nie di ambil time nak balik..hati gembira sebab offer letter dah ada kat tangan..nie tengah tunggu kereta prebet..maklum la..tak mampu nak ada kereta sendiri..btw..sangat panas..haha..





p/s: aku tak membebel panjang sebab sangat penat..mata ngantuk..huhuhu

26 comments:

Shahrul Shahwal said...

der pic aku mane ?? asl korg bedua je ?? touching la cmni ..

SYUHADA said...

waa..tahniah ye cik Yatt...moge kita same2 dapat menghabiskan degree kite..InsyaAllah~ ^^

mr.syazwan said...

mmg sesuai la jd masscom

haha

gud luck ye

=_=

budak penjara said...

nk pointer tinggi..kena kuat study k

Umie Artoqiemie said...

congrat wehhh ^__^ tumpang gembira ohsemm.

Cik Yatt said...

Shahrul Shahwal>>

alaa...tak snap pic ngn ko ritu..cmne nk ade..

~izan~ said...

tahniah dik,semoga kejayaan itu milik kamu...

Adylia Qarissa said...

good luck dear...study elok2 yea :)

Edy Fee said...

tgah2 hari amik pic...kan tak pasal2 berpanas

Fadzli Amir said...

Salam kenal....tahniah...!!!!

hyz said...

tahniah... gigih amek pic tgh2 panas.... haha

Hanie_Dew said...

congrats result lulus. blajo rajin rajin ye.drade dgn cemerlang

Cik Yatt said...

SYUHADA >>

mekaseh2..hehehe

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

sesuai eh?? hehehe...ok thanks...:)

Cik Yatt said...

budak penjara>>

baiklah..!

Cik Yatt said...

Umie Artoqiemie>>

mekaseh...:)

Cik Yatt said...

~izan~ >>

mekaseh kak..insyaAllah

Cik Yatt said...

Adylia Qarissa>>

alrite sis..

Cik Yatt said...

Edy Fee>>

model bese le..haha

Cik Yatt said...

Fadzli Amir>>

thanks...

Cik Yatt said...

hyz>>

thanks..memg gigih..haha

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

alrite..mekaseh..

Jue said...

Bljr elok2 nanti. Pluang bkn slalu dtg =)

ABU said...

semoga dipermudahkan.. good luck then..:D

Adah dimie. said...

tahniah sis , good luck ! :)

hazanis said...

tahniah awak.....semoga maju jaya...=___=v