Monday, May 16, 2011

Aku seorang Penggayat +_+"

okey malam tadi ibu mintak tolong aku tukarkan lampu kalimantang yang baru, sebab yang lama dah terbakar.. korang tau tak lampu kalimantang tu ape?? what.??? tak tahu?? pergi duduk gua sekarang..! kesian betul.. okey sebagai anak yang solehah aku pon dengan berbesar hatinya membantu..hehe.. tapi masalahnye aku kene panjat tangga untuk menukar lampu yang berada di siling rumah..aduh..bab ni yang aku paling lemah, nak kata siling tu tinggi sangat takla..tapi penggayat macam aku rasa nak pengsan tau tak..haha..perut memulas jer..time panjat banyak kali aku cakap dengan ibu aku pegang tangga tu kuat-kuat walaupun tangge tu tak bergerak pon..haha..kang jatuh tak ke naya..nasib la aku ni tinggi senang sikit nak capai lampu tu.. dua tiga kali gak la aku turun naik tangga sebab lampu tu berkelip-kelip jer..ish..buli aku, terok betul lampu ni...huhuhu..akhirnya lampu berjaya di pasang..okey lege..T_T"


okey sape yang tak tahu lampu kalimantang tadi? meh sini aku tunjuk..ni la lampunye..gambar pinjam at cik google..


okey walaupun aku seorang penggayat, tapi aku suka naik solero shots ni..best gile kot..walaupun agak kecut perut aku..haha..teringat time aku naik dengan member aku, pucat muka die time turun..hahaha..aku gelakkan aje..kejam..! so dah lama aku tak pergi Genting, ada sape-sape nak bawak tak??? rindu nak jerit-jerit ni..hahaha..



p/s: sape kat sini, penggayat cam aku gak?? angkat bulu mata..haha

14 comments:

man said...

punca utama gayat...
panjat tempat tinggi, mata tengok bawah.

Farhan Zulhusmi said...

gayat erk???
tulah kecik2 dulu suruh maen panjat2 xmao...hehehe

mr.syazwan said...

jom jom

g genting

sejuk sikit

hehehe

gayat ke??
adehhh...

xpe adeul leh peluk

hahaha

alif haris said...

hehe .. gayat ke ? nape x ckp .. sy boleh tolong gelakkan .. hua3 .. peace ! =D

Incik Zoul Muhammad said...

blogwalking! huhuhu...

sy lagi tinggi lagi la suka. at least lantai tu jangan la kecik. kalo luas sket, no prob... ahahah...

follow my blog k...
http://blackenreddish89.blogspot.com

ASaDa RyutaRo said...

hehe.. alhamdulillah tak gayat. dah biasa main panjat2 dari kecik kot :P

Cik Yatt said...

man>>

nak tak nak ttp kne tngok sbb nk trun

Cik Yatt said...

Farhan Zulhusmi>>

yela..ahaha..ak mse kecik suke pnjt pkok kot.

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

jom2..pnas tol skrg ni..genting sjuk skit..aman... adeul?? pelok?? hahaha

Cik Yatt said...

alif haris>>

ade k ptot org gyat gelakkan?? ish2..

Cik Yatt said...

Incik Zoul Muhammad >

memg la..ni sbb lantai tgge yg xbpe nk luas la gayat..hoho

Cik Yatt said...

ASaDa RyutaRo>>

yeke..kecik dlu tak gyat dah tua ni gayat plak..hee

suha said...

kalo awk penggayat..cik suha lak loser hehehehe(^_^)
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/segmen-jom-jadi-loser-terhebat-bersama.html

Cik Yatt said...

loser?? lorh....