Thursday, May 19, 2011

Jejalan Dengan My Parents

hari ni sepatutnya aku keluar dengan member sekolah menengah aku, tapi tak jadi disebabkan semua ada hal yang tak dapat dielakkan..kebanyakan sebuk dengan kerja..okey aku tacing dengan korang..huhu..dah la boring tahap boleh koma aku kat rumah ni xde member..last-last aku buli parents aku ajak kuar berjalan..( buli-buli manje la )..hehe..berjalan pon kat tg malim je..lagi pon aku nak beli barang-barang tok sem baru nanti..( malasnye nak balik kolej)..huwaa...jalan-jalan kat tg malim pon cam orang bodoh je..tak tau nak watpe..hoho..sengal..pastu aku beli suar jeans..dah lama tak beli suar jeans baru..yang ni aku pakai duet sendiri..raya nanti aku paw duit abah lak..hahaha..suke gile kot suar ni..tak sabar nak pakai..wee..~


lepas tu..tengah syok aku jalan-jalan..tetiba ada orang bagi kertas ( sila rujuk gambar dibawah )..mula-mula aku tak perasan tu kertas apa sebab tangan aku penuh time tu..pastu bila aku tengok balik..cett..ada ke bagi kat aku kertas tu..kejadahnye..nak cakap aku gemok la sekarang?? ok bengang ( ni kalau Adeul aku baca konfem die gelakkan )..last-last ke tong sampah gak aku buat..tak nak tengok dah..merajuk + bengang...=_="..




p/s: al-Fatihah tok geng blogger aku hakim@telordibasuh..semoge rohnya dicucuri rahmat..

15 comments:

aqmalazmi said...

PEHH SKINNY JEANS TU..
STYLE LAH!!
heeeeeeeee...
btw alfatihah jugak kepada beliau =((

forever love said...

utk akk tkde.?

Cik Yatt said...

aqmalazmi>>

hehe..suke gak eh..tQ

smoge arwah tenang di sne..:)

Cik Yatt said...

forever love>>

mne bole mntak at kite..org bekerjaye kne beli sndri la..hehe

alif haris said...

kua ngn parent pon best jugak .. hehe ..
sama-sama kite sedekahkan alfatihah buat arwah ..

APi said...

gemok ke?
keh keh keh..


al-fatihah buat arwah..

YanaMIB said...

dorg ni men bg je fliers kt sume org..sy yg kurus kering ni pon dorg bley bg fliers gitu..tah pape jek =.=

MIRA :) said...

hehehe cik yatt dowang ta nmpk ke awk tu kecik molek.

Farhan Zulhusmi said...

hahaha...gemuk..hehehe...
kenapa ye dy bagi??
macam musykil lah...hehehehe

Cik Yatt said...

alif haris>>

kuar ngan parents best sbb bli pape tak gune dwet sndri..hee

Cik Yatt said...

APi>>

tak la kurus tau...tpi tak mcm ko la api..ko keding gile..hehe

Cik Yatt said...

YanaMIB>>

tau xpe..skit ati je kot..mybe dorg tkot nk bgi at org yg gumuk kot..haha..sbb takot kne kne mara..

Cik Yatt said...

MIRA :) >>

hehe..tau cpe..kite kicik molek tau..haha..mati la prasan.

Cik Yatt said...

Farhan Zulhusmi>>

paan ko jngn nk gelak bnyk sngt lakan..huhu

ZWAN SABRI said...

nanti nak pinjam skinny jeans bole? HEHE