Friday, May 20, 2011

Sepetang Bersama Anak Saudara

hari ni aku dengan parents pergi rumah abang aku dekat kuala kubu..sebab dah lama tak pergi tidur sana, sebab aku kat kolejkan..kali ni cuti sem berpeluanglah aku tidur sana..aku memang suka datang sana, sebab ada anak-anak buah aku..seronok melayan dorang walaupun nakal-nakal..huhu..kalau dah sampai sana, anak buah aku akan ajak aku pusing-pusing taman naik motor..tapi dia yang bawak..bukan aku, sebab aku tak reti bawak motor kot..hehehe..aku reti kereta jer.. sebelum jalan-jalan kitorang main tangkap-tangkap gambar pulak..anak buah aku minat fotografer..aku minat orang tangkap gambar aku..haha..sesuai la tu..seronok tau orang tangkap gambar kite..hihi..hasil tangan dia bolah tahan..banyak lagi yang dia kene belajar..aku pon kene banyak belajar gak..supaya dapat bagi pose-pose yang agak maut..hahaha..meh aku tunjuk sikit pic yang dia tangkap..sikit je..tak boleh semua..hee

kat sebelah aku tulah anak buah aku, kitorang otak sangat gila-gila okey..dan kitorang sangat rapat..dan hobi dia jugak adalah membuli aku..sian tau makcik kene buli dengan anak buah..apelah nasib..


aku suka makan wafer, lagi-lagi jem coklat..beli time singgah kat tg malim..sedap dari wafer yang jual at kolej aku..sebab tepung yang die guna..lagi mengancam tekak beb..dah la at kolej jual RM2 at tg malim RM1.80 je tau..sian tau kat pelajar macam aku yang suka makan ni..hehe..


bungkusan khas lagi.. ni la nama kedai yang jual wafer tu..kalau pergi tg malim..singgah-singgah la beli wafer eh..heee


budak ni degil betul..penat aku suruh dia pandang kemere die buat dek jew pi main dengan batu tu..geram betul..budak ni nama die Nazeem Naufal..anak abang aku yang last dan sangat manja okey..tapi die bukan ikot jejak langkah aku tau..aku tak manja ( menipu )..hehehehehehehe..




p/s: update sambil tengok Maharaja Lawak..JOZAN buat aku tak berhenti gelak dari dorang mula wat persembahan sampai habis..sumpah semput..=D TERBAIK.!

9 comments:

mr.syazwan said...

ahaa sama lah wan pun minat org tangkap gmbr je x suka ambil gambar

hahah

manja2 xpe jgn gedix je..

kehkeh

zOeY zAu YaH said...

wafer tu nampak sedap =.="

L@dykiki said...

cutenye cik yatttt ;)

-slm kenal yaaa

nub said...

bakmai waffle. hehe

Qaseh dalia adelia said...

beznye dapat anak sedare same kepala ..

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

tpi ad kemre sndri kan?? hee..

err..gedik? opcoz tak

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

memg sngt sdap okey..hee

Cik Yatt said...

nub>>

amek la..heee

Cik Yatt said...

Qaseh dalia adelia>>

memg sngt best kak..