Sunday, May 15, 2011

Yes modem baru.!

alhamdulillah akhirnya blogger.com dah okey, kesian aku tengok blogger-blogger..hari-hari dorang nangis sebab tak dapat nak update blog, haha..aku tak ye, bergenang je air mata.. ( tipu )..aku pon sebenarnye tak paham ape masalahnye, malas nak amek tahu..banyak lagi aku benda aku nak pikir ( masa depan )..haha..okey kembali kepada tajuk entry aku, Yes modem baru..! akhirnya dengan berkat kesabaran, dapat gak aku modem baru..letih aku on9 pakai broadband at rumah ni asyik semput2 je, sampai nafas aku pon turut semput menahan sabar..haha..sebab modem yang lama aku kene sambar petir, okey salah aku sendiri tak tutup plug time kilat..aku tidur..ahaaa..pasni korang kalau kilat nak hujan tu, tutup la semua plug yang patot ye dan berhenti on9 dengan kadar yang segera okey..kecuaian aku menyebabkan lappy aku pon turut menerima akibat..rosak..! nanges..huhuhu.


teruja gila nak pasang modem baru, boleh on9 laju2 dengan penuh kegembiraan..


nampak tak?? wah....! ( batak )


time ni, aku tengah buat assigment FLKP.. rajin tak saye pn Tini???..haha.. kanan lappy anak buah aku..aku pinjam time lappy aku rosak..bila aku dah dapat lappy aku dua-dua aku guna..haha, bukan tamak okey..mudahkan aku buat kerja satu tok menaip assigment satu tok on9 cari bahan..mudah bukan?? haha..seronok kot macam ni..yeyy..! saye pelajar cemerlang.. sile jangan dengki. =P okey bubye..



p/s: gunakan apa yang ada dengan sebaik mungkin..hehehehe

18 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh pelajar cemerlang KONSEP nye kannnn....gud luck!!!

nub said...

aku masih yang buruk punya..yes ada alasan kalu x cemerlang sangat.. hahaha

Cik Yatt said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)>>

hahaha..sngt konsep.

Cik Yatt said...

nub>>

nk cemerlang tak bole ad bnyk alasan la..ahaa

MIRA :) said...

wah seronok lah dye :)

Miza Yusof said...

seronoknya. Dlink laju kot :)

Syafiq Rosli said...

tuh dia..sampai dua lappy..hehe

HazHand said...

untung laaa! modem kat umah aku ni da boleh buang2 taw x!

asybedazzle said...

okay sekarang super dengki ada dua laptop walaupun satu tu pinjam. hahaha. eh modem sama jenis :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yeayyy, emmang terbaikk guna 2 lappy, mudah, 1 untuk cari bahan, then the another one untuk taip menaip apa yg patut!!!:)

kaizen said...

1 on9 FB,blog n u-tube...

2 tok buat keje tp 5 minit je laa...selebihnuyer pusing kt lptop men fb tuh...hehehehe

Cik Yatt said...

MIRA :)>>

hehe..seronok kejup je pon..

Cik Yatt said...

Miza Yusof>>

yeke..? modem sblum ni pon laju gak..hee

Cik Yatt said...

HazHand>>

hahaha..slagi boleh gune ok la der..ko rosakkan la cpt..nnt dpat la yg baru..

Cik Yatt said...

asybedazzle>>

hahaha..pe lagi pi la pnjam nnt ade la dua modem..:)

Cik Yatt said...

FIFIEY LYCHEE MARATION>>

hahahaha..kite gunakan apa yang ade dngn sbaik mungkin..

Cik Yatt said...

kaizen>>

hahahaha..tau je..shhhtt kantoi la nnt

zacky ~786~ said...

makin laju la update n bw.. hehe