Sunday, January 22, 2012

The Mines + Karaoke + Bowling

hye..lama aku menyepikan diri..lagi sekali kerana kemalasan..hihi..punca yang utama adalah broadband aku..Grrr..bile limit dah habis..mulalah perasaan menjadi stress muncul..so mood nak update belog pon hilang..huhu..sebab nak tunggu upload gambar punye lah lama..sekarang aku tengah bercuti di rumah..so online menggunakan streamyx..barulah bahagie je rasa..ye dak??

ini cerita pasal jumaat lepas..kalau tak jumaat tu aku ada tempat nak pergi sebab nak selesaikan esemen..di sebabkan ada perkara-perkara tertentu perancangan lain telah di buat untuk esemen tu..dan hari jumaat tu, ganti dengan aktiviti lain, nak balik kampung pon..aku dah set nak balik hari sabtu..so dari takde buat apa-apa..aku pon ngajak membe aku berjalan pi the mines..ni je yang dekat..



sampai-sampai tempat pertama kitorang tuju adalah karaoke..dah lama aku tak karaoke..kali nie, memang lepas gian habis lakan..haha.kitorang amek 1jam..nyanyi la ape lagu yang nak..aku pon tak ingat berapa jumlah lagu yang kitorang nyanyi..antaranya, love u like a love song, jaga selalu hatimu, climb, my all, sway, party in the usa dan banyak lagi la..aku tak layan lagu-lagu lama nie..orang kalau pi karaoke mesti nyanyi lagu-lagu lama..tapi tu bukan aku..


mejo lagu omputeh..nak tercabut anak tekak aku nyanyi..hahaha..baru la puas..ni nak nyanyi lagu tangkap leleh je..pe barang..haha.nasib membe-membe aku pon layan lagu omputeh..memang bergegar la tempat karaoke tu kitorang buat..hahaha..tapi serius puas..



dah puas nyanyi sampai nak tercabut anak tekak, kitorang pi solat dulu..pastu bowling pulak..ahaa..bowling nie tak rancang pon..sekali macam nak try..so ape lagi..ahaa..


tengok aku..ada gaya profesional tak?? *gaya jelakan..ahahahaha..mines punye bowling macam tak berapa best..antara mines dengan mid valley, aku lebih prefer mid punya la..lagi pon tempatnye macam meriah sikit..


ahaa..nie member aku..baru 1st time maen..tapi bola tahan hebat..kuat gile tangan die baling bole..kalau aku..idok ler..haha..


balingan ayu-ayu gitu..tapi balingan pon terbaik gak..main tok seronok-seronok memang best..tak syok la nak stress-stress..macam time kitorang main nie..sebelah kitorang pasangan kapel..awek dok muke ketat je..sebab bola asek k longkang..chill jela kot..main dengan pakwe sendiri pon..tak fun lakan camtu..


dah puas main..perot pon lapa..dah habis makan semua baru balik..serius aktiviti-aktiviti nie..elok menghilangkan stress..lagi-lagi pergi pas exam..pi karaoke..ko jerit la puas..hilang tekanan..dari buat benda bukan-bukan..minum racun la, terjun bangunan la..tak pekdah langsung..da la menyusahkan orang lain lagi..so cubalah menceriakan hari-hari anda dengan aktivit yang best :)

19 comments:

Edy Fee said...

lawa nye bilik karok,..hehehhe
sakan berbowling yer....leh lawan nnt.hehehe

Ezy Chiaki said...

dh lame xkarok.. dh lame xmaen boling..
huwargghhh~ tekanan tetibe..
haha..
rindu nk karok.. rindu nk maen boling..
huhu

zOeY zAu YaH said...

enjoy sakan nohh..hehe

AmirFX said...

Awek sebelah nak seek attention dengan pakwe dia kot sebab tu bagi muka ketat.. haha..

Cik Yatt said...

Edy Fee>>

tah takpe..lawan? takde hal la..jum..haha

Cik Yatt said...

Ezy Chiaki >>

free..kuar la..enjoy..hee

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

hehehe..yup

Cik Yatt said...

AmirFX>>

hahaha..mybe la

EZAD AMIR said...

wahhhhhhhhhhhh beznya karoke...
dh lme x karoke..aq sgt obses dgn karoke!

nini said...

bestnya....da lama tak main bowlingggggg

Nazrul Izzat said...

oh tengz visit mine..
btw, do miss bowlingg...huu

Reena said...

Bestnya tengok dia karoks dengan main bowling. Dah lama tak buat aktiviti camgini sejak ada anak ni. Hehe

BENA said...

rindu laaaaa nak maen boling . dah lame tak maen boling . hadoiiii :)

Cik Yatt said...

EZAD AMIR>>

mmg best sngt..yeke..ak hmpir obses..hahha

Cik Yatt said...

nini>

jum main...:)

Cik Yatt said...

Nazrul Izzat>>

welcem..pe lagi..lpas la rndu..hee

Cik Yatt said...

Reena>>

yeke sis? klu cmni..time ank dara nie la wat smue puas2..dah kawen..fokus fmily..eceh..hehe

Cik Yatt said...

BENA>>

jum lawan..hehe

Hanie Dew said...

akan karok besar besaran next weekend.weeee...

bowling aku paling suka flamingo. mid valley ngan mines ni lane ngan bola kureng.