Sunday, January 15, 2012

Bowling Bersama Senior-Senior Komunikasi

semalam..aku hangout pergi midvalley, sebab ade event main bowling dengan budak-budak komunikasi degree n diploma sem 1 sampai sem 6 kolej aku..sampai-sampai orang tak ramai lagi..member aku pon tak sampai lagi..alahai boring pulak..pastu aku pusing-pusing dulu pergi beli mcflurry cornetto..nyumm2..makan sorang-sorang..

dalam pukul 2 lebeh camtu baru game setat..aku tak main pon..sebab saving sikit..sebab duit aku nak buat beli makanan..hahaha..nampak sangat kaki melantak..lagi pon aku mane reti maen bowling..tak pernah pon..siankan aku? hahaha..pastu jadi penyokong jela..pastu tetibe classmate aku soh aku try..mula-mula macam segan, sebab tak retikan..tapi rupanya hebat gak aku..haha..oke pasnie..jum kite lawan..ngeh3..


semangat gile semua..seronok la..sebab main ramai-ramaikan..


okey..kitorang tamat main dalam pukul 5 lebeh..dah la tengahari aku just makan eskem mcflurry je..perghh..dah bernyanyi perut aku lagu karma..hamik..perut pon bole menyanyi..so after maen dah selesai semua..kitorang pergi solat asar dulu baru pergi makan..memang tak sabar dah nak sumbat makanan dalam mulut dah time tu..

kitorang makan kat food court, aku order crispy chicken chop..nyum2..mula-mula macam tak kenyang..bile dah proses sikit perut baru rasa kenyang..adeh perut..saje je nak suruh aku makan banyak-banyak..grrr

tengok..muke tak senonoh sebab terlalu lapar..orang curi-curi snap gambar pon aku tak perasan..sila jangan tiru aksi nie jika korang masih single..kang tak pasal boleh jadi single sampai umo 40 tahun..(sila jangan percaya)..tapi kalau betul-betul terjadi sila jangan tuduh aku pape ye..ahahah..

nie k cida..my classmate..aku berjalan dengan die time kat mid valley..owh dengan dua orang budak kat gambar bawah nie..penat aku layan karenah 3 orang ini..boleh jadi separuh gile..separuh je..tak boleh banyak2..hehe..


btw..seronok jejalan..walaupun penat kaki dan badan..sebab pergi balik dalam ktm aku tak dapat duduk..damn..! takpe itu tandanya aku masih muda..orang tak bagi duduk..kalau orang bagi duduk tandanya aku dah tua..bole ke macam nie?? ahahaha.


bila namanya perempuan yang hantu kemere dan kaki bergambar..die akan macam ada cemistry dengan cermin..pantang nampak cermin gabak..mesti cari peluang untuk mencipta sesebuah kenangan..okey..kepada yang takde cemistry macam kitorang..sila jangan menyampah tengok gambar nie..tutup je mata..pastu tinggalkan komen ye..hahaha..okey bye..

9 comments:

AmirFX said...

Jom men boling... :D

Hanie Dew said...

dah lama gila aku tak men bowling. jum la lawan. hehehe.

tp bowling kat mid valley tak best.
aku suka main kat flamingo

budakijaupendek said...

Auuww... I admire muncung u la. Kihkih..

zOeY zAu YaH said...

syoknya men bowling..

Joe_Hans said...

nak karaok jugak!!

ameeraputeri said...

jln2 cni

BENA said...

kamu2 ! bena nak tanye . budak lelaki pakai kopiah . pegang telefon tu name fadil kan ? BETOL x? seriussss nih . adakah name dia fadil ? :)

BENA said...

#dulu dia satu kolej ngan kite time diploma . kalo cik yatt tunjuk gambar bena dekat dia mesti kompem dia kenal . hehehe :) kim salam dia tau ! :P

ArT-Mashi said...

sedapnya..hehe