Friday, January 13, 2012

Muvie Pertama 2012

di tahun baru 2012..cerita The Darkest Hour adalah cerita yang pertama aku tengok..tengok cerita nie time keluar dating hari tue..memang nak tengok wayang..tapi dekat the mines macam tak banyak sangat pillihan macam kat Mid Valley..so pikir punye pikir, aku yang pilih tok tengok cite nie..actually tak tahu pon cerita nie pasal apa..aku ingatkan cerita hantu ke ape..so pilih jela..sebab rasa macam cerita nie yang best antara cerita yang lain-lain tu...

kadang-kadang aku pilih nak tengok muvie ikot blogger-blogger review..bole la nak tahu sama ada cerita tu best ke tak..tapi satu je kot cerita aku tak terpengaruh dengan review-review blogger..iaitu cerita ombak rindu, haha..tak tahu la kenapa..orang dok sebuk cakap best..aku tetap cakap tak best..sori..~~


btw..cerita nie tak best sangat pon..part kelakar ade la sikit-sikit..tu pon sebab rasa macam tah pape..pastu akhir cerita paling aku benci..macam tergantung kot..benda yang paling aku tak suka kalau tengok cerita adalah jalan cerita yang tergantung..memanglah pengarah nak kita berfikir apakah penamat ceritanyakan..tapi aku tetap tak suke..Ggrrrr...walaupun cerita tu mula-mula aku dah suka, tetiba akhirnya tergantung teros benci..


cerita nie pon sekejap je..rasa macam tak sampai 2 jam..selalunye cerita omputeh nie 3 jam baru nak habis kot..tetibe cite nie cam sekejap..nampak sangat pengarah takde idea..haha...nak je aku tolong sambung jalan cerita penamat..geram..geram..haha..lepas-lepas nie..banyak lagi cerita best-best akan keluar..wah..! tak sabarnyee...



10 comments:

Mizz ErMa said...

hahaha..betul ke x best? nasib x tengok lagi..hihi

Jue said...

mmg x best. bg aku la sbb mmg x best. jln cerita dia sgt mgecewakan. nsb aku donlod haha

Juliet_iRa~" said...

hye!;p

tak best ek?nsb xtgk..heeee

Juliet_iRa~" said...

hye!;p

tak best ek?nsb xtgk..heeee

Juliet_iRa~" said...

hye!;p

tak best ek?nsb xtgk..heeee

Pocket said...

gaya tajuknya macam besh:D
tp nasib baik kamu tengok dulu:D
heheh

miss Fyqa said...

x best ke? takpe leh tgk citer lain plak nanti. Hee~

Hanie Dew said...

tgk trailer cam best. nasib baikkllaaa aku tak tgk. citer omputeh 2 jam je la. hindustan kot yg 3 jam.

Gen2Merah said...

wah, teringin juga nak tgok filem best ni.... saya pun kaki wayang juga.. tapi skrg slow da

budakijaupendek said...

Cett..preview mcm gempak.
tak best rupenye..
nasib baik tak g tgok. ^^