Tuesday, November 1, 2011

November...!! =)

akhirnya bulan yang aku nantikan sudah menjelma..terasa excited tunggu munculnya bulan november nie..sebabnya ada banyak tarikh yang bermakna dalam hidup aku ada dalam bulan november..antaranya..tarikh lahirnya aku kat dunia nie..ibu telah lahirkan aku pada tarikh 17.November.1991..sampai tarikhnya nanti insyaAllah umur aku cukup 20 tahun..alhamdulillah masih di beri nafas untuk menikmati nikmat yang diberiNya..dan macam sangat teruja nak tunggu tarikh tu menjelma nanti..hope besday aku tahun nie best dari tahun lepas.. =)


selain tue..tarikh yang sangat specel bagi aku untuk bulan November ni adalah tarikh lahir buah hati aku..die lahir bulan November jugak..kami share bulan lahir yang sama..tapi tahun dan hari lahir yang berbeza..ingat nak bahan die sebab tiru..tapi die lahir dulu pulak..so tak jadi la..nanti aku yang kene bahan balik..hehe..dan aku harap perancangan yang dirancang untuk bulan november nie terlaksana..harap sangat..semoga diperkenankan..aminn...




p/s: mood tak berapa nak okey~

7 comments:

AmirFX said...

Happy birthday in advance.. Ehhh Boleh ker? haha.. Tak lama lagi nak masuk tahun baru... Rasa macam baru kelmarin jer 1 januari...

Juliet_iRa~" said...

hee...ptt suka nov ea!

da plan ke nak beli hadiah ape utk tutt2??;p

mr.syazwan said...

BULAN 1 pun best tau!

=_=

Finaz Jaafar said...

happy becoming birthday !!!
eh bulan 12 pun best..lalala =P

Hanie_Dew said...

happy birthday in advance cik yatt. semoga tahun besday yg terbaik dari tahun lepas lepas.

SYUHADA said...

nak tggu ak wish??
tggu 17 nanti ye!!!
hahaha

zOeY zAu YaH said...

samalah..syok woo bila sampai bln nov..byk yg special bln nih hehe