Wednesday, November 30, 2011

Bersunat

isnin ritu..rumah aku buat kenduri..owh..sooooo...sad bile aku tak dapat nak balik..semuanya kerana tugasan yang aku kena laksanakan..kalau tak..bersenang hati aku cuti 4 hari kat rumah..orang lain semua balik..tapi aku kena stay dekat kolej nie..huhuhu..

aku suka rumah aku penuh dengan adik beradik balik, dengan anak-anak buah aku..walaupun riuh tapi tu sangat best..huhu..tacing di dalam jiwa..dah la rumah aku lama tak kenduri..sekali buat kenduri aku pulak takde..mencinye..huwaa...agaknye pasni ada lagi tak kenduri..ofcoz la adekan..kenduri aku kawen..hahaha..lama lagi tu..


nielah anak-anak buah aku yang bersunat..dorang nie adek beradik..senang sekali tiga..haha..tinggal lagi 2 orang belum..sebab kecik lagi..tu tak tahu la pulak bila..gambar nie aku ambil dari facebook anak buah aku..kakak kepada budak-budak yang kena sunat nie..aku yang suruh snapkan pic dorang..nak sangat tengok..time first time tengok tergelak aku..mencuit hati..pastu tetiba sebak pulak..rindukan dorang la..walaupun degil..tapi aku tetap sayang..

dan korang perasan tak dekat tengah-tengah kain tu..haha..menurut anak buah aku, kat tengah-tengah tu raga..hahahaha..wat alas, tak la kain tu kene tut2 dorang..idea abang aku la tu..adeh..kreatif sungguh..kalau dulu-dulu, ikat hujungnya pakai tali..tapi sekarang..raga wat alas..minggu nie insyaAllah aku balik..dah sebulan aku tak balik..harap dapat jumpa budak-budak nie..RINDU..!

19 comments:

AmirFX said...

Ngilu time nak kencing jer.. hihi..

zOeY zAu YaH said...

kreatifnya letak raga tp btl gak kan..kene kain mesti sakit ke ngilu ke..hehe

::FAIZ FARISH:: said...

senyum :)

Juliet_iRa~" said...

igtkan kembar td..haha..

semua sama ni..;p

comel je..hihihi

Hanie_Dew said...

meriah je kan kalau ada kenduri. tp penat tem nak kemas kemas barang tu.ffuhuh.. raga dalam kain tu. kreatip2.

baru tau dari twitter wardina yang dak lelaki bole sunat time babby lagi. senang, cepat sembuh. tak sakit sgt..kot la. hahahaha

PopkoRn said...

hahaha,,,
It was my 1st impression... gelak abis tgk budak2 nie kne sunat.. tp yg tgh 2 mcm da 20 tahun jer... hik hik hik...
Eh pasni, kalu nak buat cucur, jgn la pulak guna besen/raga ttup tut2 2 yer... hikhikhik....
Kalo aku jadi dorg, aku simpan raga 2 dlam frame beso2 buat kenangan...
hik hik hik
~asik gelak je smsa tlis komen nie~

MRMS said...

...sunat sakan ya?...singgah sekejap ni,jenguk2...nice.

miss Fyqa said...

skg musim cuti sekolah...

time ni la sibuk sume nak sunat .. hehe

Cik Yatt said...

AmirFX>>

yeke..ahaa..tak tahu

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

hehe..bola la nk try kat adek2.

Cik Yatt said...

::FAIZ FARISH:: >>

:D

Cik Yatt said...

Juliet_iRa~">>

rmai ckp cmtu..dorg mmg suke pkai same2..

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

hehhee..tahu takpe..kamas2 la pent.. yeke..bgus la seng kcik2 da sunt..

Cik Yatt said...

PopkoRn>>

hehhe..same la..gelak gile2 gak time tngok picc nie..hehe..

tg tngh tu bdan mmg smbngt skit..haha.mkn bnyk..

kemain lagi frem bagai,,

Cik Yatt said...

MRMS>>

msim cuti..

Cik Yatt said...

miss Fyqa>>

time tu jekan free

nurkaloi said...

terbaikkkkkkkkk
seragam daaa hahah

Dyla Zaman Blogshop said...

Hahahah.. seronok laa cuti sekolah dorg duduk macam ni jelaa.. @~@

zatiey said...

haha..rilex je tgk diorang bertiga..siap pakai bju sme lagi tu..