Wednesday, October 26, 2011

Sebelas = 11

aku telah di tag oleh Miss Ezzat untuk menjawab 11 perkara yang telah di berikan..aku wajib jawab kalau tak die kata aku kena sembelit..aku telah di buli..! hahaha.. *orang kena buli boleh gelak kew?? actually dah lama aku tak kena tag-tag nie..kadang-kadang aku tak jawab pon..sekarang aku tengah cuti..so agak rajin untuk menjawab tag ini..tag yang berkaitan dengan no 11..no 11 sangat bermakna bagi aku.. =)


11 Perkara tentang aku..

aku suka kucing..pencinta haiwan..addicted dengan benda yang berwarna itam puteh..seorang yang gila-gila..peramah..garang..suka makan..suka jalan-jalan..suka gelak..manja..suka nyanyi..lalalala..sedap tak? hehehe..


11 soalan yang aku kena jawab..

s1 :: agak-agak, aku nie orang yang macam mana?
J1 :: aku tak pandai maen agak-agak..nak bagi komen orang macam mana jum kite berkenalan bole?? hehe

S2 :: kenapa korang cakap aku macam tu?
J2 :: lah? aku tak cakap pape pon? kenapa tanya lagi?

S3 :: korang sebenarnye nak tak berkawan dengan aku?
J3 :: nak-nak aku memang suka berkawan :)

S4 :: kenapa korang nak kawan/tak nak kawan dengan aku
J4 :: macam best je bila kite boleh berkawan..hee

S5 :: antara aku dengan korang mana lagi cool?
J5 :: aku la lagi cool..

S6 :: kenapa korang cakap aku/korang cool?
J6 :: sebab aku suka minum coolblog..bole? haha

S7 :: korang faham tak soalan aku ni?
J7 :: lah tentulah faham, senang je aku bagi jawapan..haha

S8 :: penat tak jawab soalan aku ni?
J8 :: penat gila tahu tak..*longgar jari

S9 :: kalau penat rehat la dulu. nak air?
J9 :: air? takpe la aku puasa.

S10 :: suka tak entry blog aku?
J10 :: suka..

s11 :: senang tak soalan aku?
J11 :: senang gile..exam kalau soalan camni..konfem semua A..haha

fuhh..letih benor aku menjawab soalan-soalan nie..kalau pakai mulut tak sampai 5 minit selesai..tapi yang ni kena taip..lenguh sendi-sendi aku..di sebabkan aku dah kena buli..aku nak buli orang balik..lalalala..dan aku nak soh tuan belog yang tag aku ni belanja makan..haha

orang yang di tag kene buat ini ::

step1 :: gitau 11 perkara pasal diri korang
step2 :: jawab sebelas soalan dari aku
step3 :: tag 11 orang..balas dendam balik..haha

ni soalan-soalan dari aku pulak

1. apakah nama korang?
2. berapa panggilan nama korang ada? senaraikan.
3. pernah minum coolblog tak?
4. perisa febret?
5. binatang yang korang tak pernah pegang tapi teringin nak pegang?
6. blog aku comel tak?kenapa?
7. belajar lagi or dah kerja? kat mana?
8. korang nak tak belanja aku makan?
9. berapa kali pernah bercinta?
10. suka lepak tak? kat mana?
11. boleh kita jadi kawan?

okey aku dah siap dengan soalan aku untuk korang pulak..tapi jangan risau soalan aku sangat lah simple untuk dijawab..korang takkan menangis nak jawab soalan-soalan aku..hehe..kalau dah buat bagitahu okey? aku nak datang usya..



p/s: mood..rindu seseorang..hmmmm

3 comments:

Ezzattie said...

haha thanks for doing the tag. nak makan ape? cepat gitau. guna duit masing-masing yek.haha

AmirFX said...

Waaa.. Rajin nyerr.. haha..

Umie Artoqiemie said...

ini baru rajin.. aku byk hutang tag.. belum selesaikan lagi ==“ ekk.