Wednesday, October 26, 2011

Petang Yang Hangat~

hye korang..petang korang hangat tak?? petang aku hangat..hehehe...petang yang hangat-hangat nie..bukan hangat-hangat tahi ayam okey..tapi hangat-hangat sebab matahari la weh.. apakah tahi ayam boleh menghangatkan hari anda?? okey aku dah mula melalut.. kalau dah petang-petang macam nie..melantak pon cara gakkan??

so aku pun ke dapur, untuk mencari sesuatu untuk dimelantakkan..apakah ayat aku nie?? hahaha..dan aku dapat dua makanan..yang pertama..ice cream.!!! febret okey makan ice cream..ada ke diantara korang yang anti, benci, elergic or fobia dengan ice cream???? OMgeeeee..sangat la rugi..cuba banyangkan makan ice cream di tepi pantai yang indah angin sepoi-sepoi bahasa..pergghhh! sangat heaven okey..adeh..aku dah lama tak pergi pantai..huhu..

so ice cream yang aku lantak ialah ice cream nestle Smarties..dulu masa kecik-kecik selalu makan gula-gulanye je..dah besar nie ice cream pulak..nyummmmm...mesti korang terliurkan? haha..ice cream nie, aku beli semalam dengan parents aku kat pasaraya..time tu cari barang-barang aku untuk balik kolej sekali..


dan makanan yang kedua adalah..koktel.....!!!! yeeeaaahhh..! hahaha..semangat lebeh pulak aku nie..koktel adalah salah satu makanan yang sangat cara ditelan petang-petang yang hangat begini..ssllluurrrppp.... koktel pon feberet aku jugak..tapi kalau orang yang tak suka susu, mesti tak makan koktelkan?? haiisshh..! rugi lagi sekali...


so korang..apakah menu korang, di petang yang hangat ini??? goreng pisang k, cekodok k, cempedak goreng k?? ni pon boleh wat air liur meleleh........hehehehe..




p/s: aku melantak sorang-sorang je..takde sape teman..huhu


8 comments:

Badrina Ibtisam said...

Hmmm bestnyaaa! <3

SYUHADA said...

besnya balik uma...huhuhu

AmirFX said...

Menu petang harini dengan air barley susu jerr... Macam sedap jer eskrem tu...

zOeY zAu YaH said...

waahhhhh....tingin jugakkk...

Mieza vs Rory said...

hi...singgah sini jugeks..

Liquid said...

warghh wat incek liquid lapar neh uhuhuuh

Adah dimie. said...

bestnya , nak jugak ;(

Cik Yatt said...

Badrina Ibtisam>>

memg best..hehe