Wednesday, September 28, 2011

Kerana Sekeping Borang

hari nie..aku dengan gigihnya bangun pepagi buta sebab nak pergi kolej aku untuk menghantar borang usrah..di sebabkan rumah yang agak jauh kenelah aku bangun awal..huhu..pengguna kemudahan awam memang macam niekan? dah la malam tu aku tak boleh nak tidur..tak tahu la kenapa dengan mata nie..esok aku nak berjalan, malam tak mahu lelap pulak..rasa nak nangis je time tu..tapi nasib ade buah hati sanggup temankan sampai aku tidur walaupun time tu die dah ngantok..thanks a lot Mucuk..! last-last dekat pukul 5 pagi baru aku tertidur..dan pagi tu aku bangun 5.50..owh tidakk..!!

sumpah mata tak boleh nak bukak time tu..badan pon tak boleh nak bergerak..tapi gagahkan diri jugak untuk bangun..dan jugak untuk mengelakkan ibu aku membebel..hehehehe..so dah siap-siap gerak pi tanjung malim..naik ktm pukul 7.50..ktm paling awal aku naik..kosong dan sangat sejuk..lupa lak bawak cardigan..tahan jela..huhu..kitorang gerak empat orang..aku kene awal sebab aku jauh..tapi aku jugak yang sampai awal..last-last aku jadi tukang tunggu..grrr..sabo jela..nak tunggu puteri-puteri bersiap..

pastu ktm boleh pulak tak muncul-muncul..itu memang mendatangkan marah..dah buang masa menunggu ktm lak..last-last sampai kolej dalam pukul 11..fuhh..akhirnya..btw aku tak sangka begitu rajin aku berjalan sejauh itu..haha..sebab dah lama sangat asyik duduk terperap je kot kat rumah..so mood nak kuar tu agak mencurah-curah..


inilah rupa borang yang aku kene hantar..dah la kaler pink..elergic-elergic..dari jauh aku datang just untuk hantar borang nie je..adeh..sabo jela..no matrik ngan no fon terpaksa di rahsiakan..bahaya..sebab ramai yang nak ngorat nanti..hahahaha..alamat takpe..sebab aku nak korang sent hadiah time besday, kad raya, duit raya dan sebagainya..jangan sent bom sudah..


time nie tengah menunggu tuan puteri bersiap sambil bercatwalk menuju ke stesen ktm..so untuk menghilangkan boring..kita kene manfaatkan kemere hp yang ade..okey terima kasih.. ( pic ni aku tengok pipi aku dah macam bola..tidakkkkkk....! )


muke-muke yang penuh dengan kesabaran..hahahahaha..dah macam model borang kuning dan pink pulak..


TIRAMISU...!!!


balik aku bodek parents aku pi Secret Recipe..terindu pulak dekat tiramisu febret aku dengan coklat endulgence..nyum..nyum..nyum..



p/s: perjalanan yang mengimbau kenangan..=')

14 comments:

budakijaupendek said...

nak sikit kek!
hehe

AmirFX said...

Waaa.. Tiramisu... Nak satu...?!

nub said...

oh..ni rupanya benda tiramisu...

Hanie_Dew said...

KUIS kat mane ni.dkt umah aku ada jugak kolej islam antarabangsa.

Finaz Jaafar said...

eh aah KUIS mana ni??nak tanya la,macam mana nak gi KUIS Bangi??kite dari cheras..naik KTM sampai KTM Bangi eh?lepas tu?

Cik Yatt said...

budakijaupendek>>

habis dah..hehe

Cik Yatt said...

AmirFX>>

beli satu je..tak bole la nk bgi..ahaha

Cik Yatt said...

nub>>

tak tahu kew?? sedap gile...

Cik Yatt said...

Hanie_Dew>>

at bangi..dekat dngn bandar sri putra..

Cik Yatt said...

Finaz Jaafar >>

hope pnerangan tu mmbntu..:)

Shahrul Shahwal said...

der tq for the form :)

Cik Yatt said...

Shahrul Shahwal >>

most welcem la kawan..

zOeY zAu YaH said...

sekali sekala berjalan takpe hehe..
tinginnya kek tu..

Cik Yatt said...

zOeY zAu YaH>>

tringin jum pi beli..hehe