Wednesday, September 7, 2011

Beraya Bersama Rakan =)

beraya ramai-ramai memang seronok..kalau aku macam lebih suka beraya dengan kawan-kawan kot..sebab kalau ikut family aku nak sembang dengan sapa je..dengan anak buah aku areena yang memang suke melekat kat aku..haha..tu pun kalau die ade..kalau die takde, boring kot..sebab kalau dengan family, nak sembang-sembang tu biasa-biasa bole la..sebab kalau pergi rumah saudara-saudara aku kebanyakannye semua dah old school..parents aku jela yang bersembang..kalau aku macam takde topik menarik je nak share.. kalau ade umur yang lebih kurang macam segan pulak..sebab jumpe pun setahun sekali..huhuhu.. tapi kalau dengan kawan-kawan..aku kot yang paling banyak cakap, lagi-lagi bile jumpe member lama time sekolah dulu..bukan senang nak jumpe..bila dah jumpa macam-macam la nak ceritakan..hehe..walaupun beraya dengan family boleh dapat duet raya dari saudara, tapi bagi aku tu semua tak penting..rasa seronok tu lagi penting..ye dak??? =)


kawan baik aku..sorang kenal time tadika( baju pink), sorang time aku tingkatan 6.. (tengah).. time nie aku pergi rumah member aku yang duduk tengah tu..dan rumah die paling lama aku lepak..sebab rumah die jauh sikit dekat sekinchan..die pun belajar jauh..so dah jumpe kene la lepak lama-lamakan?


nie semua kawan-kawan sekolah menengah aku time dekat Selisek..setiap tahun mesti jumpa muka dorang-dorang ni..lepak dengan dorang la buat aku tak berhenti-henti ketawa..lagi-lagi ada si Faizal yang super kelakar tu (baju biru) ..seronok sangat..!


nie pun kawan baik aku..yang kat tengah tu sanggup datang dari jauh ( tak la jauh mane pon) hahaha..sebab nak jumpa aku..huhu..terharu nie..love U so much la yunk..!! tahun depan kene datang lagi tau jumpe aku yang shomell ni..haha (mati la puji diri sendiri)..hehe..



p/s: tahun depan raya sama-sama lagi okey...? =)

7 comments:

mr.syazwan said...

wawawa meriah..

ramai aweks nak 1 leh??

hehe

::FAIZ FARISH:: said...

cntk rim myvi tu

dyra said...

best nya

Cik Yatt said...

mr.syazwan>>

smue dah berpunye la bro..hehe

Cik Yatt said...

cntk rim myvi tu>>

my dad tuka tok raya pnye..

Cik Yatt said...

dyra>>

hee..yup memg best sngt.

~ika~ said...

besttnyeee.. rndu la ngan senior2 kitee ni.. kwen jgn lupe ajAk nohhh!! heheeheee..