Thursday, September 8, 2011

Makan..Makan..Makan..!

Malam semalam ustaz aku ajak pergi rumah die..sebab die ada buat makan-makan..macam open house gak la..tapi just untuk student asasi yang die ajar dengan kakitangan pusat asasi kolej aku aje..di sebabkan ustaz telah menjemput makan kat rumah die..aku telah mengosongkan perut aku sekosong yang boleh..hehehehe..terbaiklah makanan yang dihidangkan kat kitorang..ade dua jenis spaghetti dengan fettucini..mula-mula aku makna spaghetti sebab nak amek fettucini tu takut tak selere tekak pulakkan..sebab time tu tengah lapa..hee..spaghetti aku dah bese makan so xde hal la..okey semangkuk spaghetti aku makan..kenyang dah time tu..pastu lepak-lepak sikit..aku teringin pulak rasa fettucini tu..sekali rasa macam lagi sedap dari spaghetti..hehehe..okey yang ini aku tambah dua mangkuk aku makan..sumpah kenyang sangat-sangat..berbaloi-baloi aku kosongkan perut..hehe..


gambar-gambar ni aku curi dari google je..sebab tak sempat nak tangkap yang betul-betul aku makan..sebab lapar sangat lupe nak tangkap gambarnye..hehehe..atas ni la yang aku telan sampai dua mangkuk..sekian.. :)


seronok ramai-ramai macam nie..meriah rumah ustaz aku..dengan gelak ketawa..lagi-lagi dengan si Farris yang tek berhenti-henti membebel..haha


okey..budak ni super duper memikat hati ( B jangan jeles au )..haha..shomell gile..suke sangat..seronok aku melayan dia..pic yang belah kiri orang curi-curi tangkap time aku tengah tekun membebel bersama budak ni..yang bernama Alif Irfan..die dari mule aku datang sampai dah nak balik..tak habis-habis dia buat muke shomell die..geram, rasa macam nak bawak balik kolej je..haha..


okey bila nampak baby, mesti la nak pegang..dah lama tak pegang baby..sebab anak buah aku semua dah besar-besar..sekarang tengah tunggu yang bakal lahir..tak sabar..heheeehe..name baby ni Husna..sian die semua orang berebut-rebut nak pegang die..nasib la diam tak nangis..time ni aku berebut-rebut dengan along nak pegang..cian Husna..



lama jugak la lepak dekat rumah ustaz, dekat pukul 11 baru nak balik..sampai kolej, sumpah ngantuk,,sebab perut dah kenyang, makan banyak sangat..hehehe..tu yang baru update rini..btw thanks ustaz untuk majlis ni.. =)

5 comments:

dyra said...

sedapnya speggeti tu , nyum2

zOeY zAu YaH said...

terliur..cantik pakai hitam

::FAIZ FARISH:: said...

nice pic

apik pehe said...

hehehe..asek makan jer keje

_aLiaHwaFa_ said...

irfan tu comel gilaaa :D