Saturday, September 10, 2011

Dinner Asasi 2011 (Entry Penuh Gambar)

Semalam adalah last dinner untuk aku dalam Asasi..lepas ni insyaAllah aku aku sambung degree..dan ini juga program yang terakhir batch aku handle..lepas ni, junior-junior aku pulak yang sambung melaksanakan tugas..bila pikirkan balik, sedih juga rasa sebab lepas ni, tak dapat nak laksanakan program dengan sahabat-sahabat asasi aku lagi..lepas ni kalau nak sama-sama mungkin kita keluar lepak-lepakkan?? harap ada peluang tu..

okey dinner kali ni aku sempat makan dua pinggan je..haha..nasi lemak dengan nasi impit kuah kacang dengan rendang..ingat nak tambah..tapi macam malas lak..tapi serius nasi impit kuah kacang yang katering kami tempah sangat sedap..aku memang suke nasi impit kuah kacang, so makan dengan berselera lakan..malam dinner tu aku pakai dress puteh..sangat terasa shomell..hahaha..semua bergaya malam dinner tu..terbaik la..thanks sebab sudi menghadirkan diri kat dinner kami..sangat menghargai..okey tak nak bebel panjang-panjang..jum kita tengok gambar nak?? heeeee.


shomellkan aku?? HAHA..


bersama Alif Irfan lagi sekali..auuuwwww..die sungguh shomell..!

my roomate yang gojes...


pensyarah english aku, Miss Rini.. terima kasih datang..^^,


model of the year...oooyeaaahhh....!! hehehe..


wif along yang menang pakaian tercantik untuk perempuan malam tu..tahniah..!!


cenderahati untuk anda..:)


putih dan merah yang menawan........


nie separuh daripada budak batch aku..terima kasih untuk semua kenangan yang indah..love you all so much..!!



p/s: seronok sangat....=)

4 comments:

zOeY zAu YaH said...

cantiknya baju =)

H.J said...

baju putih tu single lagi ke??haha

Qaseh dalia adelia said...

mmg shomel cik yatt kite

sifu im said...

wah2..bukan men lagi bergambar..kim slm kt yg cun k..haha