Tuesday, August 2, 2011

Makan Malam MEGA Asasi 2011

jumaat lepas(baru nak update rini sebab aku malas).. Asasi telah mengadakan makan malam untuk kumpulkan semua batch dari pertama sampai yang sekarang ketujuh.. majlisnya di buat di Pusat Konvensyen Kuis..kat kolej aku.. sampai-sampai je aku ingatkan ramai dah, sebab aku sampai agak lambat sikit..tapi dewan still tak penuh lagi, memang tak ramai pun yang join sebabnya aku pon tak tau la nak cakap macam mana.. yang seronok aku rasa time majlis ni adalah bergambar..sebabnya aku memang suke bergambar..hehe..so aku sajikan korang dengan gambar-gambar yang di ambil time majlis ritu..aku malas nak taip panjang-panjang.. okay bye.









p/s: firts time aku pakai kaler merah..hehehe

3 comments:

Mujahidah Al-Shami said...

cun la. pndai match tdung ngan bju..hehe

Myra Amira said...

perghhhh kawan ko... ade yang berpurdah smpai nampak mate je... gile ahhh :) ape2 pn, kau cntik dgn merah <3

HaNa Hani said...

merah tuh howt!
hana pon suke pakai merah
^_^