Thursday, August 4, 2011

My New Lens.

wah..teruja sangat dapat lens baru hehe..lame gak la aku tak pakai sejak yang lame dah xpired..sebab malas lak kalau nak beli tapi takde event-event nak pergi..pakai warna mata sendiri yang asli sudah..ni aku beli sebab raya nanti boleh pakai..tetibe mood tak sabar nak raya..haha..lens yang aku pilih nie kaler violet..pepel-pepel gitu..haha..sebelum nie aku beli warna grey tu natural sikit..kali ni nak try yang warna agak nampak la..tapi, bile aku pakai tak la nampak sangat warna pepelnye kot..ntah la..



saiz lens nie, 16mm..tapi ntah la..aku rasa tak membesarkan mata aku pon..sebab mata aku memang dah besar sangat kot? dan memerlukan saiz lens yang lebih besar ..hohoho..melampau la..tapi tak kesah la..janji ade..so bila dah dapat warna nie..nak warna laen pulak la..nak kaler ni, kaler ni,kaler ni..hahahaha..habes la diri sendiri bankrup..okey bubye..heee.


3 comments:

Myra Amira said...

aku pn pkai kaler ni gak.. tp da tak dah sbb dah expired kan.. so skrg tataw nak kaler pe lak :P ape2 pn, cntik <3

alif haris said...

huiyoo ..
mcm mata omputih hehehe :D

TrigYy said...

pepelpepel gituw.... hihi.. pink la.. hahha